PetburadaBlog

  • Şubat 28, 2019

    Sevimli dostunuz sayesinde evinizdeki tüm mobilyalarınız delik deşik oldu değil mi? sahibi olmadığınızdan olabileceğini hiç düşündünüz mü?

    kedi tırmalama tahtası, kedi tırmalamaları, tırmalama ağacı, kedi evi
  • Şubat 27, 2019 Köpekler Hakkında

      Köpekler, insanların en yakın dostları olmakla birlikte eğitime en müsait hayvanlar olarak bilinir. Lakin, köpeklerin eğitimi için bazı araç gereçlerin kullanılması gerekir ki, modern zamanlarda kimya ve elektronik sayesinde köpek eğitim ürünleri oldukça farklı bir boyuta geçmiş durumdadır. Artık köpeklerimizi acı veren yöntemlerle elbette eğitmiyoruz.

    köpek eğitimi, köpek çiş damlası, köpek tuvalet damlası
  • Şubat 26, 2019 Kediler Hakkında

      Evinizin içine boş bir karton kutu bıraktıysanız, kedinizin kutuyla nasıl da güzel vakit geçirdiğine şahit olmuş olabilirsiniz. Bu tanıklık muhtemelen her kedi sahibinin başına gelmiştir. İyi de kediler neden kutuları ve kutulara benzer nesneleri bu kadar çok sever? İşte kedilerin bu yalnızlık kalelerinde saklanmayı sevmelerinin ve tercih etmelerinin birkaç nedeni.

    kutular ve evcil hayvanlar, kediler ve kutular, karton kedi evleri, kedi yatakları, karton kedi kutuları,
  • Şubat 25, 2019

    Kuru köpek maması hakkında aklınıza gelen sorulara kısa kısa cevap bulabileceğimiz bu yazımızda sizden gelen sorulara da cevap vermeyi hedefledik.

    kuru mama nedir? kuru mama hakkında, kuru köpek mamaları
  • Şubat 24, 2019 Köpekler Hakkında

      Bazı köpek severlerin birden fazla köpek dostunun olduğunu biliyoruz. Köpeklerden her biriyle aranızdaki ilişkiyi nasıl yürütüyorsunuz? Bazı köpekler birbirlerini kıskanabilir. Peki bu kıskançlıkta sizin rolünüz ne? Her birine eşit derece yaklaşabiliyor musunuz? Tüm köpeklerinize aynı derece yaklaştığınızı göstermeniz için birkaç ipucumuz var!

    2 köpek beslemek zor mu, köpeklerin birbirlerini kıskanması, köpek yatakları, köpek oyuncakları, köpek kıyafetleri, köpek mama ve su kapları,
  • Şubat 23, 2019 Kediler Hakkında

      Kediniz var ve onunla bir seyahate mi çıkmaya karar verdiniz? Aklınızda ya kedim dışarı kaçarsa, ya araba içinde kedim rahat durmazsa gibi endişeler mi var? İşte bu yazıyı tam da sizin için hazırladık.

    kedilerle yolculuk, kediler için sakinleştirici, kedi taşıma çantası, kedi kafesi, kedi ödül maması, yaş kedi maması, kuru kedi maması, gezdirmeli kedi tasması,
  • Şubat 22, 2019

    Bu yazımız da kedi maması tercih ederken nelere dikkat etmeliyiz, kedilerimizi nasıl beslemeliyiz ve beslerken nelere dikkat etmeliyiz gibi soruların cevabını bulacağız!

    kedi kuru maması, hangi kedi maması, ucuz kedi maması, kedi ne yer
  • Şubat 22, 2019

    Köpek eğitiminde en önemli nokta köpeklere ödül ve ceza sistemidir. Köpeğe eğitim verildiği andan itibaren ödül ve ceza sistemi planlı olarak uygulanmalıdır. Özellikle tuvalet eğitiminde ödül sisteminin başarısı büyük orandadır. Kişiler köpeğinin yapmasını istediği olguyu belirler ve köpeğine öğretmeye çalışır. Köpek, yapması gereken davranışı yaptığı takdirde mama ve köpeğin sevdiği yiyecekler ile ödüllendirilmelidir. Ödüllendirmede kullanılacak ödül dikkatlice seçilmelidir.

    köpek ödülü, köpek ödül maması, köpek bisküvisi
  • Şubat 22, 2019 Köpekler Hakkında

      Eşinizle dünyaya bir bebek getirme kararı mı verdiniz? Köpeğinizi bu duruma nasıl hazırlayacaksınız diye endişeleniyor musunuz? Öncelikle tebrik ederiz. Umarız sağlıklı doğar, mutlu ve uzun ömürlü olur. Aklınızdaki diğer sorular için yazımıza göz atabilirsiniz.

    köpekler ve bebekler, köpeğim bebeğimi kıskanıyor, köpeğim bebeğime zarar verir mi,
  • Şubat 22, 2019 Kediler Hakkında

      Evimizin kedilerinin ataları çölde yaşadılar. Aşırı su kaybını ortadan kaldırmak ve vücudun su tasarrufu için, idrarı konsantre edebilme yetenekleri gelişti. Buda diğer hayvanların aksine günümüz kedilerinin neden çok sık idrar yolu hastalıklarından muzdarip olduğunu açıklıyor. Yeterli su tüketimi, optimal protein ve mineral içeriği olan diyet ile idrar yolu bozuklukları önlenebilir ve aynı zamanda kedinin çok hassas olan böbrekleri korunabilir.

    kuru mama, kuru mama zararları, kuru mama zararlı mı,
  •   Tıpkı insanlarda olduğu gibi köpeklerin de yemeyi reddedebilecekleri çeşitli nedenler vardır. İştah kaybı, diş hastalıkları, seyahat etme, yabancı bir ortamda bulunma, seçicilik ve davranış sorunları gibi sorunlar yemek yememe sebeplerinin başında gelir.

    köpeklerde iştah kaybı, köpeklerin mama yememesi, köpeğim mama yemiyor, köpeklerde hastalık, köpeklerde diş hastalığı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR