PetburadaBlog

  • Ocak 08, 2019 Kedi Irkları

      Kehribar, mavi veya biri kehribar diğeri mavi renklerde olabilen, ceviz şeklinde büyük gözleri bulunur. Kulakları, yuvarlak hatlı ve kama şeklindedir; başları üzerinde oldukça yüksek bir seviyede bulunur.

    van kedisi,
  • Aralık 24, 2018 Köpek Irkları

     

      Eğer küçük yapılı ve cesur bir kişiliğe sahip bir ırk arıyorsanız kendinizi fazla yormayın pomeranian tam aradığınız özelliklerde. Tarih boyunca hem kraliyet ailesinin hem de halkın severek yetiştirdiği bu köpekler çok geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

    Pomeranian Boo
  • Kasım 22, 2018

    Kedilerin düzenli olarak oyun oynaması ve enerjilerini sarf etmesi gerekir. Bizler her ne kadar kedi oyuncakları satın alırken bunu daha çok kendi eğlencemiz için alıyor olsak da oyuncakların kedinizin sağlığı ile doğrudan ilişkili etkileri olduğunu da unutmamamız gerekir.

    Kedi Oyuncakları
  • Kasım 19, 2018

      Kediler yavru olsun, büyük olsun hiç fark etmez konserve mamaya bayılırlar. Hatta bu mamanın varlığını bir kez keşfettikten sonra, sık sık gelip ayaklarınıza sürünerek veya mama kabının yanına giderek sizden konserve mama istediğini anlatmaya çalışacaktır. Tabii onların bu isteğini yerine getirmek ve can dostumuzu istediği yiyecekle beslemek bizi mutlu eder. Ama bu konserve mamaların çeşitleri ve markaları oldukça fazla. Peki, onlar için hangi konserve mamayı yedirmeliyiz? Kedi konserveleri içinde hangisi daha besleyici ve onların ihtiyaçlarına daha uygun? Şimdi bu sorularla ilgili tercihlere bir göz atalım.
     

    Kedi Konserveleri, kedi konservesi
  • Kasım 14, 2018

      Evcil dostlarımıza kum alışkanlığını kazandırmak oldukça kolaydır. Çünkü kediler genellikle kumları temiz ve rahat ulaşabilecekleri bir yerde olduğu sürece, başka bir yere gidip de tuvaletini yapmazlar. Fakat kediler için seçilecek olan kum, bazen onların bu kolay edindikleri alışkanlıkları bozabiliyor. Her kumu kolaylıkla kabul etmeyen can dostlarımız için hangi kumun daha kullanışlı olduğunu bilmek, oldukça önemli bir durum.

    kedi kumu
  • Kasım 06, 2018 Köpek Irkları

      Labrador, Newfoundland adasının, Lesser Newfoundland veya St. John’s Newfoundland adını taşıyan bölgesinden gelmektedir. 

    labrador, köpek ırkları, labrador köpeği ne yer, labrador köpeğinin beslenmesi, labrador köpeğinin eğitimi, labrador köpeğinin bakımı,
  • Kasım 04, 2018

    Kedi kumu hakkında bu gününe kadar birçok bilgi paylaşımı okuduk ve paylaştık. Kedi tuvalet ihtiyacını karşılamak için gerekli en önemli malzemenin hep kum olduğundan bahsettik.

     

    kedi kum kabı, kedi tuvaleti
  • Ekim 26, 2018

      Yoldayken, kedinizi arabanın içinde asla serbest bırakmayın.Kediniz için sağlam bir taşıma çantası seçin. Kediniz için tanıdık bir yere dönüşebilmesidir.

    royal canin, hasta kedi, kedi veteriner, veteriner, klinik, kedimklinikte
  • Eylül 22, 2014

      Zaman hayvan sahibiyle aranızda güzel bağlar inşa etme zamanı, bu hastalarınıza en iyi tedaviyi sağlamanıza da yardımcı olacaktır. Hayvan sahiplerine, size yatırım yapma sebeplerinin petlerinin refahı olduğunu bildiğinizi gösterin. Dergimizin bu sayısında sizlerin hayvan sahiplerini etkilemenize yardımcı olacak 3 aşamadan oluşan 9 yolu sizinle paylaşarak işinizi kolaylaştırmaya çalıştık

    Bireysel ilişkiler hiç bu kadar önemli olmamıştı
  • Şubat 08, 2014 Köpekler Hakkında

      Köpekler insanoğlunun en çok tercih ettiği evcil hayvanlar arasında yerini almaktadır. Bu tercihin elbette birçok sebebi bulunmaktadır. Tercih nedenleri bir yana, işte her köpek sahibinin bilmesi gereken 20 konu

     

    Her köpek sahibinin bilmesi gereken 20 konu
  • Aralık 11, 2011 Köpekler Hakkında

      Yönetim planında; bağımsız bölüm, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bölümde köpek beslemesi mümkün değildir. Yönetim planında köpek beslenmesi konusunda bir yasak bulunmadığı haldeyse Kat Mülkiyeti Kanununda yer alan rahatsız etmeme koşulunun oluşması gerekir. Yönetim planında böyle bir yasak yoksa besleyebilirsiniz.

    Apartmanda kedi ve köpek bakma hukuku
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR