Doğru Kedi Kumu Seçimi

kedi kumu

Yavru Kedi Tuvalet Eğitimi 

  Normal şartlar altında yavru kediler annelerini taklit ederek günlük alışkanlıklarını kazanırlar ve bu tuvalet alışkanlıkları için de geçerlidir. Henüz 3 haftalıkken bu alışkanlıkları kazanmaya başlarlar. Tuvalet alışkanlığını edinmesi için gerekli olan bu ürünleri Türkiye'nin En Büyük Online Pet Shop'u PetBurada'dan temin edebilirsiniz.

  Yavru kedilerin rahatça kullanabilmesi için özel olarak tasarlanmış bu tuvalet kaplarının ön cephesi diğer bölümlere göre daha alçaktır. Böylelikle yavru kediler daha rahat giriş çıkış sağlayabilirler. Kediler katı gıdaları yemeye başladığı zaman (4-6 hafta arasında) anneleri onları temizlemeyi bırakır. Bu zamandan itibaren, kedi tuvaleti yavru kedinin yuvasına yakın tutulmalıdır.

  Kedi kumu seçiminde de PetBurada Kedi Kumu kategorisine gözatabilirsiniz. 

 

Kediler Kum Yer Mi?

  Genç kediler doğaları gereği çok meraklıdır. Kedi kumunu yemeye çalışabilirler. Sağlık sorunları yaşamamaları için bitkisel bazlı organik kedi kumu yavrular için en iyi seçimdir. Bitkisel bazlı doğal kedi kumları saf bitkisel elyaf içerir. Bu nedenle herhangi bir sağlık problemi olmadan sindirilebilir. Bu zeki ve aynı zamanda haylaz canlılar bunun bir yemek olmadığını ilk seferinde anlar.

  

kedi kumu 

 

Kedi Tuvalet Eğitimi Verirken Nasıl Davranmalıyız?

  Eğer evcil hayvanınızın kedi tuvalet kabı temizliğinde titiz davranmazsanız kediniz daha farklı alternatif alanlar deneyecektir. Kedinizi zorlayarak ya da sert sözlerle tuvalet alışkanlığına zorlamamalısınız. Kediler son derece hassastır. Eğer bir yerle negatif duygularını ilişkilendirir ise bu alışkanlıklarını düzeltmekte acele etmezler. Yavru kedilerin temizlik alışkanlığını, onu şefkat ve sevgi sözcükleriyle motive ederek kazandırabilirsiniz. Hatta onların bu olumlu davranışlarını ödüllendirmek için onlar her iyi davranışı sonrasında kedi ödül maması verebilirsiniz, bu tür ödüller kedinizi oldukça mutlu edecektir.

 

Etiketler: kedi kumu, kedi kumu kabı, en iyi kedi kumu, organik kedi kumu,
Ekim 01, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR