Minik Dostlarıyla Tatile Gideceklere Öneriler

kedi tatil

Evcil Hayvan Sahipleri İçin Tatil

  Yaz geldi havalar ısındı. Yavaş yavaş tatil hazırlıkları başladı. Daha şimdiden kimimiz deniz kenarında güneşlenmenin hayalini kurarken kimimiz kültür gezileri ile mesire yerlerinin hayali içerisindeyiz. Bütün bunların hayali bile güzelken evcil hayvan sahipleri için tatil hayalleri biraz daha endişeli geçmekte.

  Nasıl olacak? Nerede kalacağız? Acaba nasıl besleneceğiz? Bizi otele kabul edecekler mi? Bu sorular altında endişelerin arttığını hisseder gibiyiz.

  Bu sorunları sıralamak oldukça kolay ve her soru bir karamsarlık yaratmakta. İşte bu soruların arasında PetBurada olarak hayatınızı kolaylaştırarak ürünlerle tatilinizi daha keyifli hale getirmek için bir kaç öneriyi sizlerle paylaşmak istedik.

  

  İlginizi çekebilir: Kedi Taşıma Çantaları

 

Evcil Hayvanlarla Tatile Gitmek

  Tatil yolculuğuna çıkarken özel bir araçla gitmiyorsanız kedi taşıma kabı ya da köpek taşıma kabına ihtiyacınız olacaktır. Farklı ebatlarda üretilmiş taşıma çantaları içerisinde seçim yaparken kedi ya da köpeğinizin içerisinde rahatlıkla yatar vaziyette seyahat edeceği bir ürünü seçiniz. Köpeğiniz ya da kediniz evde uyur vaziyetteki ölçülerinden 5 er santim daha fazla olan taşıma kapları seyahat için ideal ölçülerdir. Araç içerisinde ve gezinti sırasında yanına alacağınız seyahat mama ve su kapları oldukça kullanışlı ve sorun çözen ürünlerdir. İhtiyacınız olan mama ve suyu güvenle taşıyabileceğiniz bu ürünlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

  

  İlginizi çekebilir: Köpek Taşıma Çantaları

 

Evcil Hayvanlarla Gezinti

  Gezintilerde eğer sizin minik dostunuz çabuk yorulan ve yürümeyi reddeden tiplerdense pet taşıma arabaları sizin yürüyüşlerinize konfor katacaktır. Yanınıza alacağınız birkaç önemli aksesuar kirlenmelere karşı yıkama ürünleri tarak ve fırça olmalıdır. Gideceğiniz bölgede Veteriner Kliniği ve Pet kuaförün uzaklığını kestiremediğinizden tedbirli davranmakta fayda vardır.

  Eğer dış parazite karşı önlem almış olsanız dahi pire tasmalarını mutlaka yanınızda bulundurunuz. İhtiyaç duyduğunuzda gerekeceği unutulmamalıdır.

  Eğer bir kediniz var ve kısa süreli evde yalnız kalmasını planlıyorsanız, hazneli mama ve su kapları olmazsa olmazlardandır. Onların günlük mama ve su tüketimleri düşünülerek yeteri kadar mama ve suyu haznesine alan ürünler seçilmelidir.

 Alışveriş önerisi: Kedi kumu çeşitleri

 

Evcil Hayvanlarla Tatile Çıkmadan Önce Alınacak Tedbirler

  Kedi kumu kabında kum miktarı arttırılmalı gerekirse iki kapla çözüm bulunmalıdır. Kaybolmalara karşı tedbir alınmalı mutlaka künyeye sizin iletişim bilgileri yazılmalıdır. Çevresini tanımayan bir kedi ya da köpeğin sizi bulmak için çabalarına tanımadığı bir bölgede eklenince sizden uzaklaşması olasıdır. Bu durum bulunduğunda size ulaşmayı kolaylaştıracaktır.

  Akvaryum balıkları ve sürüngenlerin tatil döneminde beslenmeleri en büyük sorundur. İşte bu sebep nedeniyle tatil yemleri sizin gözünüzün arkada kalmamasına neden olan ürünlerdir.

 

  İlginizi çekebilir: Otomatik Yemleme Makinesi  

  

  Siz de tatil öncesi ihtiyaçlarınızı sıralayabilir ve minik dostlarınızla tatilde ihtiyaç duyacağınız ürünleri ilgili kategorilerden seçebilirsiniz.

  Şimdiden herkese iyi tatiller.

 

Etiketler: köpek oteli
Ekim 01, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR