PetburadaBlog

  • Ekim 01, 2018 Kediler Hakkında

      Günümüzde evcil hayvan sahibi olan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Hayvanlarına evlerinde yer açan ve onların zamanlarını keyifli ve mutlu bir şekilde geçirmek isteyen kişiler de gerekli olan her türlü eşyayı ya da yiyeceği satın almak adına ciddi bir araştırma içerisine giriyorlar. Geçmiş dönemlerde evcil hayvanlara yönelik ürünler söz konusu olduğu zaman pek çok kişi ne yazık ki istedikleri ürünleri kolaylıkla satın alamıyorlardı. Bunun ilk nedeni çevrelerinde çok fazla sayıda petshop olmaması iken ikincisi ise güvenilir petshop bulamıyor olmalarıydı. 

    petshop
  • Ekim 01, 2018 Köpekler Hakkında

      Wildfield Tahılsız Köpek maması formülleri ‘’TAHILSIZ ‘’ bunu anlamak için öncelikle köpeklerin genetik ve biyolojik yapılarının insanlardan farklı olduklarını anlamak gerekir. Evimizde birlikte yaşadığımız tüylü dostlarımız ne kadar evimizin bir bireyi olsalar da insanların yediği gıdaları severek yiyor gibi gözükseler de doğru olan onların biyolojik yapılarının farkında olmak ve ileride bizleri üzecek rahatsızlıklara temel sağlamamakta yatmaktadır.

    Wildfield mama
  •   İnsanların yoğun iş temposunda çalıştığı günümüzde zamanımız hiçbir şeye yetmediği için internetin gücünü alışveriş için de kullanıyoruz. Konu pet ihtiyaçlarına geldiğinde çoğumuz çekiniyoruz. Fakat aslında ne istediğinizi bilirseniz bu çok zor değil. Mamalardan, oyuncaklara, kıyafetlere kadar birçok ihtiyacı online petshop sitelerinden giderebiliriz.

    online petshop
  • Ekim 01, 2018 Kediler Hakkında

      Normal şartlar altında yavru kediler annelerini taklit ederek günlük alışkanlıklarını kazanırlar ve bu tuvalet alışkanlıkları için de geçerlidir. Henüz 3 haftalıkken bu alışkanlıkları kazanmaya başlarlar. Tuvalet alışkanlığını edinmesi için gerekli olan bu ürünleri pet shop'lardan temin edebilirsiniz.

    kedi kumu, kedi kumu kabı, en iyi kedi kumu, organik kedi kumu,
  •   Yaz geldi havalar ısındı. Yavaş yavaş tatil hazırlıkları başladı. Daha şimdiden kimimiz deniz kenarında güneşlenmenin hayalini kurarken kimimiz kültür gezileri ile mesire yerlerinin hayali içerisindeyiz. Bütün bunların hayali bile güzelken evcil hayvan sahipleri için tatil hayalleri biraz daha endişeli geçmekte.

    köpek oteli
  • Ekim 01, 2018 Köpekler Hakkında

      Yavru köpeğiniz eve ilk girdiği andan itibaren en önemli nokta ilk günden nerede yemek yiyeceği ve su içeceğinin belirlenmesidir. Hem kuru mama hem de suyu için 2 ayrı temiz kap bulundurun. Suyunun her zaman taze ve temiz olmasına önem verin.

    köpek maması, köpeklerde beslenme, köpek beslemek, köpek mamaları,
  • Ekim 01, 2018 Köpekler Hakkında

      Maxi ırkların yetişkin ağırlıkları 26 ile 44 kg arasında değişmektedir. Örneğin German Shepherd, Golden Retriever, Labrador Retriever, German Pointer, Boxer, Doberman gibi... Büyük ırk köpekler günümüzde arama, kurtarma, koruma, iz sürme, rehber ve çoban köpekleri olarak kullanılmaktadır. Güçlü, sadık, atak ve cesaretlidirler. Sahipleri için mükemmel arkadaş olurlar.

    Büyük Irk Köpek maması
  • Ekim 01, 2018 Kediler Hakkında

      Kediler kendine munhasir dostlarımızdır. Her birinin bizlerle diyaloğu aslında onların karakterinin aynası gibidir. Bazı kediler bırakın sevilmeyi kendilerine bakılmasından dahi hoşlanmazlar. Bazıları da sevgi arsızıdır. Akşam yorgun argın eve döndüğümüzde saatlerce tek başına kalmaktan sıkılmış ve hasretle yolumuzu gözleyen bir kediniz varsa ne mutlu size. Eğer kediniz evin sahibi ve siz onun evde yaşamasına lütfettiği kişi iseniz işte burada onu mutlu etmenin formülünü kesin yaratmanız gerekmektedir.

    kedi ödül maması, kedi oyuncakları, konserve kedi maması,
  • Ekim 01, 2018 Yavru Kediler Hakkında

      Birçok ailenin evlerine kedi alırken akıllarında onlarca soru şekillenir. Bu sorular; Nasıl bakarız? Tatile giderken ne yapacağız? Kedimizi neyle besleyeceğiz? Tuvalet eğitimini nasıl vereceğiz? gibi sorulardır. Genelde her sorunun cevabı bizde saklı olsa da sadece tuvalet eğitiminde cevap bulmakta tek başımıza zorlanmaktayız. Kedinize tuvalet alışkanlığını öğretmek istiyorken ilk yapmanız gereken onları öncelikle iyi tanımalıyız.

    yavru kedi tuvaleti, kedi kumu, kedi tuvaleti, kedi kum kapları,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR