PetBurada, PowerApp ve Hayvanseverler Mama Dağıtımında!

köpek mama bağışı

PetBurada.com PowerApp’le Mama Dağıtımında!

  Kurulduğu ilk günden beri sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden PetBurada, yeni bir projeye daha imza attı. Sahipsiz hayvanların bakımları ve beslenmeleri konusunda daha önce birçok proje yürüten ve birçok projeye destek veren PetBurada bu kez PowerApp ile birlikte herkesi mama dağıtmaya çağırdı.

petburada mama bağışı

Mamalar PetBurada’dan!

  PetBurada olarak sahipsiz hayvanların beslenmeleri ve bakımlarının biz insanların sorumluluğunda olduğunu düşünmekteyiz. Günümüz şartlarında da sahipsiz hayvanların kendi başlarına temiz su ve yiyecek bulması, hastalanmadan hayatlarını devam ettirebilmeleri oldukça zordur. Özellikle kış aylarında daha da zorlandıkları aşikar. Bu yüzden biz de herkesi 2 Şubat’ta mama dağıtmaya, bu mama dağıtma esnasında da köpeklerin ne şartlarda yaşadığını görmeye çağırdık. Mamalar bizden’di.

petburada bağış

köpek maması bağışı

Etkinliğe Katılım Nasıl Gerçekleşti?

  Sahipsiz hayvanların bakımı konusunda farkındalık yaratmak isteyen PetBurada, PowerApp ile birlikte iş birliğine gitti. Power Medya Grup radyolarında ve televizyonlarında yayınlanan reklamlarla birlikte mama dağıtımına gelmek isteyen herkes davet edildi. Hayvanseverlerin gelmek için form doldurduğu etkinlikte, 250 kişilik kontenjan kısa sürede tükendi.

2 Ton Köpek Maması Dağıtıldı

  Etkinliğin buluşma noktası Kent Ormanı’ydı. Mimar Sinan ile Mağlova kapısı arasındaki otoparkta başlayan etkinlik sabah saatlerinde başladı. Eyüp köylerinde gerçekleştirilen etkinlikte Pirinçci Köyü, Ağaçlı Köyü, Hasdal Barınak çevresi, Yaşam Kent besleme odağı, Işık Köyü, İhsaniye Köyü, Akpınar Köyü güzargahlarına toplamda 2 ton köpek maması dağıtımı yapıldı.

Satın Alma Sahiplen!

  Her gün yüzlerce hayvan sokaklara bırakılmakta, oysa bu hayvanlar insanlar olmadan sağlıklı bir hayat yaşayamayacak kadar güçsüz canlılardır. Hayvanların “hediye”, ”ödül” gibi niyetlerle sahiplenip, daha sonra sokağa bırakılmasını doğru bulmuyoruz. Evcil hayvan sahipleneceklerin de barınaktan veya sokaktan sahiplenmesi taraftarıyız.

  Haydi sokaklar ve hayvan barınakları seni bekliyor! Satın Alma Sahiplen!

  İlginizi çekebilir: PetBurada'dan İstanbul Üniversitesi'ne Mama Bağışı

Etiketler: mama bağışı, köpek maması bağış, petburada bağış,
Şubat 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR