PetBurada’dan İstanbul Üniversitesi’ne Mama Bağışı

mama bağışı

Petburada’dan İstanbul Üniversitesi’ne Mama Bağışı

  Petburada olarak İstanbul Üniversite Hayvan Hakları Kulübü’yle mama dağıttık. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirdiğimiz mama bağışı etkinliğine İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin ilgisi büyüktü.

 


İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kedilere Ev Sahipliği Yapıyor


  Beyazıt yerleşkesinde yer alan Fen Edebiyat Fakültesi, üniversite yönetimi ve Hayvan Hakları Kulübü’nün bakımını üstlendiği kedilere ev sahipliği yapıyor. Fakülte içerisinde çok sayıda kedi evi, kedi mama ve su kapları bulunuyor. Kedilerin beslenmeleri Hayvan Haklarına Kulübü’ne yapılan mama bağışlarıyla karşılanıyor. Kimi zaman öğrencilerin harçlıklarından, kimi zaman öğretim görevlilerinin mama bağışından, kimi zaman da çeşitli alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin destekleriyle kedilerin bakımı ve beslenmesi sağlanıyor. Her Pazartesi ve Perşembe günleri kedilerin mama ve su kaplarını temizleyip, onlara temiz su ve taze kedi maması sağlayan Hayvan Hakları Koruma Kulübü’ne Petburada olarak biz de mama bağışı yaptık.

 


Hayvan Hakları Koruma Kulübü Öğrencilerinin Duyarlılığı


  Yaz, kış hatta vize, final sınavı demeden kedilerin bakımlarını aksatmayan İstanbul Üniversitesi Hayvan Hakları kulübü sadece kedilerin beslenme konusunda değil onların hastalıkları konusunda da yanında. Zayıf düşmüş, hastalığa yakalanmış kedilere hasta kedi bakım kulübesi de oluşturan Hayvan Hakları Kulübü imkanları doğrultusunda onları veteriner hekimlere muayene ettirmeye de götürüyor. Kulübü’n şuanda 130 kayıtlı öğrencisi bulunmakla beraber öğrenciler derslerinden arta kalan vakitlerinde, boş vakti olan öğrencilerle her Pazartesi ve Perşembe günü öğlen mama dağıtıyorlar. Geçtiğimiz Pazartesi Günü biz de onlara kedi maması ve köpek maması bağışında bulunarak birlikte mama dağıttık.

 


Hayvan Hakları Kulübü Okul Dışında Sokak Köpeklerine de Bakıyor


  Hayvan Hakları Koruma Kulübü fakülte içerisinde sadece kedilere ev sahipliği yapsa da, fakültenin dışarısında sokak köpeklerine de mama dağıtımı yapıyor. Bölgede bulunan sokak köpekleri fakültenin dışarı bakan bir kısmına bırakılan köpek mamalarından faydalanabiliyor. Etkinliği gerçekleştirdiğimiz saatlerde, fakülte çevresinde sokak köpeği olmasa da, kedi maması dağıtırken fotoğraflar çektik. Mama bağışı farkındalığını arttırmak ve İstanbul Üniversitesi Hayvan Hakları Koruma Kulübü’nün hikayesini sizlerle paylaşmak için bu yazıyı ve fotoğrafları yayınlamaya karar verdik. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yönetimi ve Hayvan Haklarını Koruma Kulübü’ne bizi misafir ettikleri için teşekkür ederiz. İşte o güzel etkinlikten kareler

üniversite mama 

 bağış mama 

Bizden mama bağışı

Bizden mama bağışı 

üniversiteli hayvanseverler 

 

Daha Fazla Fotoğraf İçin Koyu Renkli Yere Tıklayarak Petburada Instagram Sayfasına Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: mama bağışı
Mayıs 14, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR