Kedilerle Yolculuk

kedilerle yolculuk

Kedilerle Yolculuk

  Kediniz var ve onunla bir seyahate mi çıkmaya karar verdiniz? Aklınızda ya kedim dışarı kaçarsa, ya araba içinde kedim rahat durmazsa gibi endişeler mi var?

 

  Hareketli kedilerle güvenli bir seyahat kimi zaman kediniz ve sizin için yorucu olabilir. Bu konuda size kolaylık sağlaması için kedi taşıma çantalarını kullanabilirsiniz. Bu çantaları sadece arabanızda değil, otobüs, dolmuş gibi diğer seyahat araçlarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arabanızda alan büyükse kedi kafeslerini de tercih edebilirsiniz. Hatta kedilerinizi seyahate çıkarırken ona bu haberi ve duyguyu vermek için sevimli kedi kıyafetlerinden de giydirebilirsiniz.

   

Kedinizi Taşıma Çantasına veya Kedi Kafesine Koymakta Zorlanıyor Musunuz?

  Bazı kedileri yakalamak ve tutmak sizin için oldukça zahmetli olabilir. Kedilerinizi kandırmak için kedi ödül mamalarını kullanabilirsiniz hatta o an evinizde ödül maması yoksa, yaş kedi mamasıyla kimi zaman kuru kedi mamasıyla da kedinizi kandırabilirsiniz. Yapmanız gereken mamadan birazcık çantanın veya kafesin içine koymak. Islak mamayı kafesi kirleteceğinden doğrudan koymanızı tavsiye etmeyiz.

  Reklam Resimi

 Seyahatinizde yanınıza almanız gerken kedi maması çeşitlerine gözatın.

Araba İle Seyahat Ederken Muhakkak Bir Taşıma Çantası Kullanın


  Bazı kedi sahipleri araba ile seyahat ederken zaten arabanın kapıları kapalı kedi bir yere kaçamaz diye düşünüyor olabilir. Her ne kadar haklı olduklarını düşünseler de durum hiç de öyle değil! Trafikte arabanızla seyahat ederken kedinizin dikkatini çekecek bir çok etken  olabilir. Bunları dışarıda gördüğü bir araba, trafik ışıkları, araba sesleri, korna sesleri, insan sesleri gibi sıralayabiliriz. Kedinizin bunlara tepki vermesi, hareketli olması veya sizle ilgilenmek istemesi olmasını istemeyeceğimiz sonuçları doğurabilir, trafik kazası gibi! Dolayısıyla taşıma çantasız veya kafessiz bir seyahate çıkmanızı önermeyiz. Her zaman güvenli bir seyahati seçin!


  Kedinizi bir alışveriş merkezinde, bir caddede, sokakta veya parkta gezdirmek istiyor olabilirsiniz. İşte şimdi kedinizin çantadan çıkma zamanı geldi! Gezdirmeli kedi tasmalarıyla kedilerinizi dışarıda güvenle gezdirebilirsiniz.

  

Unutmayın!

   Kedinizle bir seyahate çıkmayı planlarken onlar için rahat edebilecekleri bir taşıma çantası seçmeyi unutmayın ve onları asla park edilmiş bir arabada tek başlarına bırakmayın!

  

 

 

  İlginizi çekebilir: Evcil Hayvanlarla Uçak Yolculuğu Yapmak

 


 

Etiketler: kedilerle yolculuk, kediler için sakinleştirici, kedi taşıma çantası, kedi kafesi, kedi ödül maması, yaş kedi maması, kuru kedi maması, gezdirmeli kedi tasması,
Şubat 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR