Advance Cat Hairball Hindili Kedi Maması 1,5 Kg
Advance Cat Hairball Hindili Kedi Maması 1,5 Kg

Advance Cat Hairball Hindili Kedi Maması 1,5 Kg

Marka : Advance
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 809,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 728,92 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8410650152103
99,21 TL 'den başlayan taksitlerle
Kedi Konservesi
85 Gr Konserve Hediyeli!

Advance Cat Hairball Hindili Kedi Maması 1,5 Kg

  • Advance tüy yumağı önleyen kedi maması, yaşamlarının büyük bir kısmını ev içerisinde geçiren kediler için, tüy yumaklarının kontrolünü sağlayan, protein kaynağı olarak hindi eti kullanılarak hazırlanmış yetişkin kedi mamasıdır.
  • Düşük kalorili içeriği sayesinde kedinizin ideal kilosunda kalmasına yardımcı olur.
  • Advance mama, vitamin E, vitamin C, selenyum, çinko, bakır, manganez ve taurinden oluşan antioksidan sistemi ile hücresel yaşlanmayı engeller ve sağlıklı yaşamı uzatarak yaşlanmayı geciktirir.
  • İçerdiği immunoglobulinler hızlı bir bağışıklık yanıtı sağlayarak sindirim sistemini, özelliklede bağırsak florasını korur.
  • Kalp ve göz sağlığını koruyan taurin katkılıdır.
  • Optimum protein seviyesi ile güçlü kas yapısı oluşmasını sağlar ve kedinizin canlılığını ve formunu korur.
  • Biyotin ve çinko içerdiğinden sağlıklı bir deri ve tüy yapısı sağlar. Kedinizin parlak ve pürüzsüz bir kürke sahip olmasını sağlar.
  • Kalsiyum ve pirofosfat birleşimi sayesinde ağız ve diş sağlığının korunmasında etkin rol oynar.
  • Dengeli mineral ve bileşen kombinasyonu kedinizin idrarındaki pH seviyesinin az asitli olmasını sağlayarak idrar taşlarının oluşumunu engeller ve ürüner sistem sağlığını korur.

 

Advance Cat Hairball Kedi Maması İçindekiler Hindi eti %20, dehidre kümes hayvanları proteini, mısır gluteni, pirinç %8, mısır, sebze lifleri, hayvansal yağlar, hidrolize hayvansal proteinler, kurutulmuş yumurta, dehidre ton balığı proteini, yulaf lifleri, maya özütü, buğday glüteni, balık yağı, potasyum klorür, plazma proteinleri, tuz, doğal polifenoller.

Advance Cat Hairball Kedi Maması Besin Değerleri: Ham protein %36, ham yağ %14, ham lif %4,5, inorganik madde %7, kalsiyum %1,3, fosfor %1, sodyum %0,3, nem %8, vitamin A 33.600 IU/kg, vitamin D3 1800 IU/kg, vitamin E 670 mg, vitamin C 500 mg, biotin 0,03 mg, taurin 1200 mg, demir fumarat 137 mg, demir sülfat monohidrat 261 mg, potasyum iyodur 1,9 mg, bakır sülfat pentahidrat 34 mg, manganez sülfat monohidrat 124 mg, çinko sülfat monohidrat 395 mg, sodyum selenit 0,24 mg, antioksidanlar.

 

Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sensitive (Sindirim Sis.) Hairball (Tüy Yumağı) İndoor (Evde Beslenen)
İçerik Seçimi
Tahıllı
Paket Boyutu
1 - 3 Kg
Lezzet
Tavuk-Hindi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR