Yeni Yılda Kedi ve Köpeklere Alınabilecek Hediyeler

Yeni Yılda Kedi ve Köpeklere Alınabilecek Hediyeler

Yeni Yılda Kedi ve Köpeklere Alınabilecek Hediyeler

  Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha bitiyor. Bu yılda da birçok şeye rağmen evcil hayvanlarımız olduğu için biz hayvanseverler çok şanslıyız. Sahip olduklarımızla, iyikilerimizle birlikte geleceğe dair umutlarla hep yıla kutlamayla başlarız. Yeni yılda da yeniliklerle dolu bir hayat geçirelim diye sevdiklerimize hediyeler alırız. Peki evcil hayvanlarımıza neden hediyeler almayalım? İşte daha önce kedi veya köpeklerine yılbaşı hediyesi almamışlar için öneriler

Kedi Oyuncakları

  Kedilerin elbette en az birkaç tane oyuncağı vardır. Bazıları onların en sevdiğin oyuncaklardandır, bazıları ise hiç oynamadıkları oyuncaklardır. Onlara bu yeni yılda, yeni kedi oyuncakları alarak belki de yeni en sevdiği oyuncakları hediye ediyor olabilirsiniz. Noel baba kedi topu, kedi otlu oyun topları gibi küçük hediyeler bile onları mutlu etmeye yetebilir.

Kedi Ödülleri

  Yeni yıl için kedinize hediye almayı düşünüyorsanız, tercihinizi evde bitmek üzere olan kedi ödüllerinden yana kullanabilirsiniz. Ancak bu sefer farklılık olması adına daha önce hiç denemedikleri kedi ödüllerini satın alabilirsiniz. Bu ödüller bazen kedi maltı, kedi ödül tableti gibi benzer formlarda olsa da aromaları farklı olan kedi ödüllerinden tercihlerde bulunun. Öneri olarak da eğer daha önce denemediyseniz kedi çorbası da sevimli dostlarımızın oldukça iştahını kabarttığını belirtelim. Kedi yoğurdu, kedi pudingi, kedi bisküvisi gibi ürünler de yine her markada olmayan, oldukça lezzetli kedi ödülleridir. Bu ürünler sadece evcil hayvanınızın damak tadına hitap etmez aynı zamanda onların sağlığı için takviye vitaminler de içerir. En az birkaç çeşit alarak onları yeni yılda mutlu edebilirsiniz.

kedi ödülleri

Köpek Kemikleri

  Köpek kemikleri, yalnızca birer oyuncak niteliğinde değil aynı zamanda köpeklerin diş ve ağız sağlıkları için de gerekli bir üründür. Özellikle yavru köpeklerin dişlerinin kaşındığı dönemlerde çeşitli eşyaları kemirdiği görülmüştür. Onların bu ihtiyaçlarını giderebilecek olan belki de en ideal ürünler köpek kemikleridir. Sadece yavruluk dönemlerinde değil yaşamlarının her döneminde sık sık köpeklere kemik almanızı öneririz. Köpek kemikleri onlar için hem bir vakit geçirme ürünü, hem oyun, hem de takviye gıda anlamını taşımaktadır. Yeni yılda da oyuncak kemik, çubuk köpek kemiği, burgu köpek kemiği gibi birçok çeşit ile sadık dostlarınızı sevindirebilirsiniz.

köpek kemiği

Köpek Bisküvisi

  Köpeklerin insanlar için üretilmiş atıştırmalıklar yemesi oldukça zararlıdır. Fakat bu köpekler atıştırmalık yiyemeyeceği anlamına gelmez. Köpek bisküvü ismi verilen ürünler de ara ödül, atıştırmalık olarak düşünülmüş ve üretilmiş yiyeceklerdir. Bu lezzetli ürünleri gerek hediye niyetine, gerek eğitimlerde kullanmak üzere gerekse köpeklerde tartar oluşumunu önlemek için kullanabilirsiniz. Ayrıca köpeğinizin iştahı yoksa köpek mamasına köpek bisküvisi karıştırarak onların iştahını arttırabilirsiniz.

  Bu yıl sizin için nasıl geçti bilemeyiz ancak evcil hayvanlarınızla, hayvanlarınızla birlikte yeni bir yılın daha başlangıcını birlikte geçirecek olmanız güzel. Tüm bu koşuşturmacanın içinde yeni yılın gelişini kutlarken elbette evcil hayvanlarınıza küçük de olsa hediyeler almak eminiz ki onları da mutlu edecektir. Şimdiden sizin için, aileniz ve evcil hayvanlarınız için güzel bir yıl olması dileğiyle…

Etiketler: kedilere hediye, köpeklere hediye,
Aralık 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR