Pisy Cat Markası İyi Midir?

Pisy Cat

Pisy Cat Markası İyi Midir?

  Pisycat markası %100 yerli üretim olup, ülkemiz için değer yaratmak adına ortaya çıkmıştır. Bu doğrultuda kedi sahipleri için %100 doğal, kaliteli ve ekonomik ürünler üretmektedir. Pisycat markası adı altında kuru kedi maması, konserve mama çeşitleri, kedi kumu çeşitleri ve kedi boyun tasmaları üretmektedir. Bu ürünlere daha detaylı olarak bakacak olursak;

Pisy Cat Kuru Kedi Maması

  Pisy Cat kuru kedi maması kaliteli ve ekonomiktir. İçeriğinde kullanılan malzemeler özenle seçilmiş olup, üretildiği tesisler ISO 9001, OHSAS: 18001 belgelerine sahiptir. Yani bu mamanın üretiminde kalite oldukça ön plandadır. İçeriğinde hayvansal protein, buğday, mısır, arpa, tavuk ciğeri aroması, keten tohumu, bira mayası, taurin, kalsiyum, fosfot, sodyum, iyot, çinko, bakır, demir, selenyum bulunmaktadır. Yani kedinizi ihtiyacı olan temel besin değerlerinin hepsi bu mamada bulunmaktadır. Gönül rahatlığıyla kedinize bu mamadan sipariş verebilirsiniz. Pisy cat kedi mamasını kuru ve serin yerde saklamanız gerekmektedir. Ayrıca direkt olarak güneş ışına maruz kalmaması gerekir. Buna ek olarak evcil hayvanınıza kuru kedi maması ile birlikte sürekli olarak taze içme suyu vermelisiniz.

Pisy Cat Konserve Kedi Maması Çeşitleri

  Pisy cat kuru kedi mamasının yanı sıra kedilerin hayır diyemeyeceği lezzette konserve kedi mamaları da üretmektedir. Bu pisy cat yaş mamalar biftekli, kuzulu, somonlu, tavuk etli çeşitleriyle satışa sunulmaktadır. Pisy cat konserve kedi maması çeşitleri veteriner hekimler tarafından formüle edilmiştir ve en kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Konserve mamalar oda sıcaklığında muhafaza edilmeli ve açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı, 48 saat içerisinde de tüketilmelidir.

Alışveriş önerisi: Kedi maması çeşitleri

Pisy Cat Kedi Kumu Çeşitleri

  Pisy cat markası silika kedi kumu, lavantalı tozsuz, sabunlu tozsuz topaklaşan ince, bebek pudralı, bahar kokulu, yeşil elmalı, okyanus esintisi, çam ağacı gibi her ihtiyaca uygun kedi kumu çeşitleri üretmektedir. Kaliteli ve oldukça ekonomik olan pisy cat kedi kumu çeşitleri yine ihtiyaca göre farklı boyutlardaki paketleriyle satışa sunulmaktadır. %100 doğal malzemelerden üretilen pisy cat kedi kumu çeşitleri sıradan kedi kumlarına göre daha emici ve kokuyu içine çekici özelliğe sahiptir. İdrarı hızla emme özelliğine sahip bu ürünler kum kabına da idrarına daha az temas ettirir. Sadece kedilerin değil, insanların sağlığı için de tehlike içermeyen pisy cat kumları maksimum hijyen sağlar. Kumun daha uzun ömürlü kullanılması için her gün topaklanan idrar ve dışkıları temizlenmesi gerekmektedir. Kedi kumu azaldıkça eksilen kadar tamamlanmalıdır.

pisy cat

 

Pisy Cat Kedi Boyun Tasmaları

  Pisy cat kedi maması, konserve mama, kedi kumu gibi malzemelerin yanı sıra boyun tasması da üretmektedir. Kedi boyun tasmaları evcil hayvanlarınızın hem sahipli olduğunu gösterirken zili sayesinde de kedinizin nerede olduğunu hakkında size ipucu verir. Altın sarısı ve gri renginde olmak üzere iki farklı rengiyle kedi sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır. Pisy cat kedi boyun tasmaları 30 cm uzunluğunda olup ayarlanabilir özelliktedir.

  İlginizi çekebilir: Kediler İçin Oyun
Etiketler: pisy cat, petshop markaları, kedi maması markaları,
Nisan 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR