PetBurada ve Royal Canin’den Tema Vakfı’na Fidan Bağışı

PetBurada ve Royal Canin’den Tema Vakfı’na Fidan Bağışı

PetBurada ve Royal Canin’den Tema Vakfı’na Fidan Bağışı

  Petshop sektörünün öncü markası olan PetBurada, yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştiriyor. Daha önce orman beslemesi, üniversite kulübüne mama bağışı, barınaklara mama bağışı, mesleki tanıtım günlerinde tecrübeleri paylaşmak gibi birçok projeye imza atan PetBurada bu kez daha yeşil bir dünya için fidan bağışında bulunuyor. PetBurada, Dünya Köpek Günü olarak kutlanan 26 Ağustos tarihinde Royal Canin markası ile işbirliği yaparak Tema Vakfı’na fidan bağışında bulunacak.

Bağışlanacak Olan Fidan Sayısı Ne Kadar?

  26 Ağustos 2020 tarihinde PetBurada.com’dan herhangi bir Royal Canin marka köpek maması satın alınması halinde her bir üye adına Tema Vakfı’na fidan bağışında bulunacak. Alt limitsiz ve başka herhangi bir koşulun aranmadığı bu etkinliğe dileyen herkes katılabilmektedir. Yani hem köpeğiniz için mama alışverişinde bulunurken hem de Tema Vakfı’na sizin adınıza fidan bağışlanacaktır.

Dünya Köpek Günü Nasıl ve Ne Zaman Ortaya Çıktı?

  26 Ağustos Dünya Köpek günü 2004 yılında ortaya çıkmıştır. Hayvan hakları savunucusu olan Colleen Paige sahipsiz köpeklerle ilgili farkındalık yaratmak, köpeklerin sahiplenmesini desteklemek için bu günü seçmiş ve böyle bir günü dünyaya armağan etmiştir. Dünya Köpek Günü’nün 26 Ağustos olarak tercih edilmesinin nedeni ise Collen Paige’in 10 yaşındayken ailesinin ilk köpekleri olan “Sheltie”yi barınaktan sahiplenmeleridir.

Fidan Bağışı Sertifikasını Nasıl Alabilirsiniz?

  26 Ağustos tarihinde alınacak olan herhangi bir Royal Canin marka köpek mamasına, her üye adına 28-29 Ağustos 2020 tarihlerinde başvuru yapılacak ve ortalama 1 hafta içerisinde fidan bağışı sertifikanız mail adreslerine yollanacaktır.

  İlginizi çekebilir: PetBurada, PowerApp ve Hayvanseverler Mama Dağıtımında!

Etiketler: sosyal sorumluluk,
Ağustos 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR