Mama Ekspresi Doğuya Mutluluk Götürdü!

Mama Ekspresi

Barınaktaki dostlarımıza bu yılın en muhteşem dokunuşunu yapmanın gururunu yaşıyoruz. Royal Canin önderliğinde gerçekleşen ve özellikle online petshop sayfalarının bir araya geldiği bu girişimde 40.6 ton kuru mama Kars, Erzurum, Ardahan ve Ağrı (Doğubayazıt) illerindeki barınakta yaşayan minik dostlarımıza ulaştı.

 

 

Türkiyenin ünlü influencerlarının katıldığı etkinlik, 22 Aralık'ta Kars barınağını ziyaretle başladı. Veteriner hekimler, influencerlar ve firma yetkililerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grupla barınakta beslemeler yapıldı. Barınak yetkililerinden bilgiler alınıp, onlara yalnız olmadıkları hissettirildi.

 

 

Günümüz barınaklarının zor şartlarda minik canlara destek olduğu aşikardır. Her ne kadar en iyi tedavi ve bakım hizmetini vermeye çalışsalar da, bölgenin hava şartları doğudaki barınakları daha da olumsuz olarak etkilemekte. Bizlerin barınağa gitmesi ile mutlu olan minik dostlarımızın sallanan kuyrukları görülmeye değerdi.

 

 

23 Aralık günü erken saatlerde Ardahan'a hareket eden grup, önce belediye ziyaretinde bulundu. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir tarafından karşılanan Mama Ekspresi yolcuları kısa bir sohbetin ardından Ardahan Barınağı ziyaretine devam edildi. Buradaki olumsuz hava şartlarına rağmen bizleri neşeyle karşılayan minik dostlarımızla besleme ve kısa bir süre ilgilenme fırsatı bulundu. 

 

 

Katılımcılar kısa bir Kars- Ardahan turundan sonra tekrar mama ekspresi ile İstanbula döndü.

 

Böyle bir etkinliğe imza atan öncelikle Royal Canin, Petihtiyaç, Petlebi, Kolaymama, Markamama, Petbox ve Petzzshop'a teşekkürler.

 

Etiketler: Mama Ekspresi
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR