Kit Cat Markası

kit cat

Kit Cat Markası

  Kitcat 2013 yılında kedilerin sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerini kurulmuş bir markadır. Markanın merkezi Asya’da bir ülke olan Singapur’dur. Kit Cat en taze hammaddelerden oluşan özel, sağlıklı ve doğal kedi ödül mamaları, kedi kumları gibi birçok ürün üretmektedir.

Kit Cat Ödül Kedi Ödül Mamaları

  Kit Cat kedilerin asla hayır diyemediği kedi ödül mamalarına sahiptir. Bu ödül mamaları %100 doğal, kaliteli ve özel formülle üretilmiş ürünlerdir. Kit Cat markası kedi konservesi çeşitleri, ızgara tavuk eti, tütsülenmiş balık eti ödülü gibi farklı lezzetleriyle birçok markadan ayrışmaktadır. Ayrıca kedi püresi, kedi çorbası çeşitleriyle de evcil hayvanlarınız için adeta gurme lezzetler sunmaktadır. Kit Cat ürünleri ISO, HACCP, GMP, FDA gibi birçok kalite denetlenmesinden geçerek tam almıştır. Kedinize güvenle yedirebilirsiniz.

KitCat Keçi Sütlü Kedi Ödülleri

  Evcil hayvanlarınızın yaşamlarını kaliteli ve sağlıklı sürdürebilmeleri için Kit Cat, ürün yelpazesine keçi sütünü de eklemiştir. Kedilerin bağışıklık sistemini geliştirmek için onların alışkın olduğu lezzetlerle keçi sütünü buluşturmuştur. Türkiye’de ilk olan bu ürün kedilerin reddedemeyeceği lezzette ürünlerdir. Keçi sütünde hem mukoza hem de anti-inflamatuar özellikler bulunmaktadır. Yani bunlar evcil hayvanınızın bağışıklığını güçlendirmeye yardımcı olur. Keçi Sütlü Kit Cat kedi ödülleri içerdiği vitamin, mineral, enzim ve yağlarla evcil hayvanınızın ihtiyaç duyduğu ek besin değerlerini taşımaktadır. Kit Cat ürünlerinin hiçbiri kimyasal, dolgu ya da yan ürün içermez. Yavru, yetişkin ve yaşlı olmak üzere bütün yaş grupları için tüketilmeye uygundur.

Kit Cat Kedi Kumu

  Kit Cat premium kalite kedi ödüllerinin yanı sıra, premium kalitede kedi kumu çeşitleri de üretmektedir. Kit Cat kalitesiyle üretilen bebek pudralı, limonlu, elmalı, pamuk şekerli, lavantalı, çilekli gibi birçok kedi kumu çeşitleri evcil hayvanların ve sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır. Kullanım tercihinize göre topaklanan ya da topaklanmayan olarak farklı çeşitleri vardır. Kit Cat kedi kumu çeşitleri dışkıyı ve idrarı çepeçevre sararak kokuyu içine hapseder. Jel kedi kumları sayesinde yüksek sıvı emiş gücüne sahiptir. Yumuşak yapısıyla kedinizin patilerine zarar vermez. Kullanımı için katı dışkıyı günlük olarak tuvalet kabından uzaklaştırmanız ve sonrasına kum küreği ile karışmanız yeterlidir.

kit cat

Etiketler: kit cat,
Mayıs 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR