Kedi Kafesi Ne İşe Yarar?

Kedi Kafesi

Kedi kafesi


  Kediler en çok tercih edilen evcil hayvanlar arasında yer alır. Her ne kadar yaramaz olsalar da birçok kedi sahibi için adeta evlatları gibidir. Her kedinin kendine has bir karakteri vardır. Şefkatle sürtünmeleri ve mırıltılarıyla bir anda insanlara dertlerini unutturmalarıyla bilinir. Kedilerle yaşamak adeta insanları daha huzurlu ve duyarlı yapıyor. Kediler oyuncu taraflarıyla insanlara çocukluğu hatırlatırken, aynı zamanda neşe veriyor, yaramazlıklarıyla insanlara sabırlı olmayı öğretiyor ve karşılıksız sevgiyi kazanmanıza vesile oluyor. Her kedinin kendine has karakteri olmakla beraber, bazı kediler son dere sevecen ve cana yakın, bazı kediler ise huysuz ve hırçın olabiliyor. Bu yüzden kedinizle dışarıda zaman geçirmek istediğinizle her kediyle bu durum çok da kolay olmayabilir.

  Kediler dışarı çıkacaklarında genel olarak gergin hissederler. Başka canlıların var oluşu, daha önce bulunmadıkları ortamlarda bulunacak olmaları, insan gürültüsü, trafik gürültüsü onların neden dışarıda gergin olduklarının birkaç sebebi olarak görülebilir. Kedilerin dışarı çıkarken gergin olmalarını doğaları gereği bir tehditle karşılaşabileceklerini düşündüklerinden normal olarak karşılamak gerekir. Dolayısıyla bu durum için endişe etmenize gerek yoktur ve kedi malzemeleri üreticilerinin bu yolculuk fikrini de düşündüklerini belirtmek isteriz. Kedileri bir yerden başka bir yere gitmesi gereken durumlarda kedi taşıma çantası veya kedi kafesi kullanılır. Bu kedi malzemeleri elde taşımayla karşılaştırıldığında çok daha avantajlıdır. Çünkü elde taşınılan kediyi kontrol etmek oldukça zordur ve kedi kafesi bu anlamda işinizi kolaylaştırır. Kedilerin özellikle veterinere giderken yolda stresli olmasını eminiz ki ne siz ne de veteriner hekim ister. Muayene sırasında kedinin rahat olması sizin ve veterinerin işini de kolaylaştıracaktır. Kedilerin evde olduğu gibi sakin olmalarını sağlamak için ise kedi kafesi tam olarak sizin için üretilmiş kedi malzemelerindendir.

Kedi Kafesi Çeşitleri


  Kedi kafesi çeşitleri kedinizin rahatını ve huzurunu ön planda tutar ayrıca kedi kafesleri kedinizin güvenliğine de önem verir. Yolculuk süresi ne olursa olsun kediler kendilerini güvende hissetmek isterler. Kedi kafeslerinde kedileri bu ihtiyacını düşünerek üretilir ve oldukça da konforludur. Hatta bu yüzden kedi kafesi modelleri oldukça fazladır ve ihtiyacınız olan en uygun kedi kafesini bulmakta zorluk çekmezsiniz. Metal malzemeden üretil olan kedi kafesi çeşitlerinin, etrafının açık olması sebebiyle kedinize oldukça ferah bir alan sağlar. Buna ek olarak metal kedi kafesi, kedi sahipleri için de kedilerini gözlemleme açısından imkan tanır. Metal kedi kafesleri, farklı boyutlarıyla kediniz için en uygun kedi kafesi çeşitlerindendir diyebiliriz. Metal kedi kafeslerinin tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır. Kedi kafeslerinin metal olanlarının yanı sıra plastik malzemeden yapılmış olanları da vardır. Bunları kedi taşıma çantası olarak bilinen kedi kafeslerindendir. Plastik kedi kafesleri farklı renk ve modellerde olup, kedi sahiplerinin beğenisine sunuluyor. Plastik kedi kafesi çeşitleri genelde önden açılan kapılara sahiptir.

  Bazı modellerde ise hem önden hem arkadan hem de üstten açılanları da bulunmaktadır. Plastik kedi kafesi, metal olanlara göre daha kolay temizlenir. İşlevsellik olarak da kedi sahipleri tarafından oldukça beğenilir. Üzerlerinde havalandırma delikleri olarak kedi kafesi çeşitleri kedilerinizin güvenliği ve sağlığı için oldukça güvenilir ürünlerdir. Plastik kedi kafesi çeşitlerinin şeffaf olanları da bulunmaktadır ki renkli olanlara göre yine kedinizi izleme ve hareketlerini gözlemleme imkanı yaratır. Şeffaf kedi kafesinin yanı sıra, rengarenk ve çeşitli tasarımlarla üretilmiş olan kedi kafeslerini de tercih edebilirsiniz.

Kedi Kafesi Fiyatları

 

Kedinizi taşıma süresi ister kısa olsun ister uzun olsun yine de güvenli bir ulaşım olmasını istiyorsanız kedi kafesine ihtiyaç duyarsınız. Kediler doğaları gereği zaman zaman yalnız kalmak isteyebilir, saklanmayı ve sessizliği tercih etmek isteyebilir. Kedi kafesleri bu gibi durumlar için kullanabileceğiniz oldukça ideal kedi ürünleridir. Sadece evinizde değil ofisinizde de kedi kafeslerini kafesin kapağını açık bırakmak şartıyla kedi evi olarak da kullanabilirsiniz. Kedi kafesinin içi için satın alacağınız kedi yatağı ve kedi minderi de kediniz rahatı için oldukça faydalı olacaktır. Kedilerin yalnız kalmak istedikleri zamanlar sakin ve gözlerden uzak bir köşeye koyacağınız kedi kafesi, kedinizin dinlenmesi için de oldukça iyi bir alan olabilir. Kedi kafesleri, kedisi olanlar için olmazsa olmaz kedi ürünlerindendir. Kedi kafesi fiyatlarına gelince ürünün markası, üretildiği malzeme, kafesin boyutu ve işlevselliği gibi özellikler kedi kafesi fiyatını belirler. Kedi ürünleri üreten markalar, kedi sahipleri için oldukça geniş bir fiyat skalası ve ürün çeşitliliği sunmaktadır. Kedi kafesleri birbirinden şık modelleriyle, zarif tasarımlarıyla ve rengarenk modelleriyle kedi sahipleri tarafından oldukça ilgi görmektedir. Dayanıklılığı ve güvenli taşıma olanağı sayesinde siz de kediniz için konforlu bir taşıma deneyimi yaratabilirsiniz. Kediniz için aradığınız en uygun kedi kafesi çeşitlerini kapıda ödeme ve peşin fiyatına taksit ödeme seçenekleriyle Türkiye’nin 1 numaralı online petshop markası petburada.com’da bulabilirsiniz.

Etiketler: Kedi Kafesi
Haziran 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR