Kedi Evi Nasıl Olmalıdır?

Kedi Evi Nasıl Olmalıdır?

Kedi Evi Nasıl Olmalıdır?

  Bir kedi sahiplendiğinizde onun eve gelmesiyle birlikte bir takım sorumluluklar da gelir. Bunlar beslenmesi, bakımı ve barınmasıdır. Biz de bu yazımızda barınmadaki sorumluluğunuzdan yaşam alanında kedi evi nasıl olmalıdır buna bakacağız.

  Kedilere oluştaracağınız yaşam alanları olmazsa olmazlardandır. Çünkü kedinin kedini aileden hissetmesi için yaşam alanı şarttır. Bu alanda da kedi yatağı veya kedi evi gibi onların uyuması için sabit bir yer olmalıdır. Her ne kadar kediler keyifleri nereyi isterse orada uyusa da, kedi yatağı ya da kedi evi de birçok kedinin oldukça sevdiği ve kullandığı kedi malzemelerindendir. Peki kedi evi nasıl seçilir, ideal bir kedi evi nasıl olmalıdır?

  Kedi evi çeşitleri günümüzde sadece barınma değil, aynı zamanda oyun oynama, tırmalama gibi birçok ihtiyacı gidermek üzere üretilmektedir. Yani siz de bir kedi evi alırken, ihtiyaçlarınıza göre bir ürünle birçok işleve sahip bu ürünlerden edinebilirsiniz. Üstelik renk renk ve farklı materyallerden üretilmiş olanlar da kedi sahiplerinin ve kedilerin beğenesine sunulmaktadır.

Kedi Tırmalama Evi

  Kediler zaman zaman kafalarına buyruk davranışlarıyla bilinirler. Ancak yine de oldukça sevimli canlılardır. Onların yaramaz olmaları kedileri nankör yapmaz. Hatta bazı zamanlar ev eşyalarınızı tırmalamaları da sizi rahatsız ediyor olabilir. Ancak kedilerin doğasında vardır bu davranışları. Bu yüzden onlara kedi tırmalamaları veya kedi tırmalama evi almalısınız. Aksi takdirde ev eşyalarınızı tırmalamaya devam edecektir.

Kedi Oyun Evi

  Artan ihtiyaçlara yönelik üreticiler de her geçen gün kendilerini geliştirmektedir. Öyle ki oyuncu kimliği ile bilinen kedilerin kendi kendilerine oynayabilmeleri için kedi oyun evleri üretmişlerdir. Kedi oyun evinde, eve bir yerden sabitlenmiş kedi oltası gibi malzemeler olabildiği gibi fare, peluş gibi oyuncaklar da olabilmektedir. Siz de kediniz için hem uyuma hem de oyun alanı için kedi oyun evi satın alabilirsiniz.

Ahşap, Kumaş, Plastik Kedi Evi Çeşitleri

  Kedinize bahçede bakıyorsanız, ahşap veya plastik bir kedi evine ihtiyaç duyarsınız. Çünkü çok soğuk ve çok sıcak havalar kedilerin açık alanda kalmaları sağlıkları açısından oldukça tehlikelidir. Eğer kedinize evde bakıyorsanız ve yaşam alanı içerisinde bir evinin olmasını istiyorsanız kumaş kedi evi çeşitlerinden de bir tercihte bulunabilirsiniz. Çünkü ahşap veya plastik kedi evleri evin içinde estetik görünmeyebilir. Günümüzde kumaş kedi evi çeşitlerinden de çadır şeklinde olan kedi evleri oldukça tercih edilmektedir. Siz de renk renk, çeşit çeşit kedi evleri indirimli fiyatlarla PetBurada’dan satın alabilirsiniz.

kedi evi

Etiketler: kedi oyun evi, kedi evi, kedi tırmalama evi,
Haziran 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR