Kedi İsimleri

Kedi isimleri

Kedi İsimleri

  Bir kedi sahiplenmeye karar verdiğinizde yapacağınız ilk şeylerden biri de onun için isim düşünmek olacaktır. Dişi kedi veya erkek kediniz için isim arıyorsanız, en popüler, aynı zamanda klasik hem de birbirinden farklı kedi isimlerini sizler için listeledik. Siz de bu kedi isimlerinden dileğinizi yeni dostunuz için seçebilirsiniz. Her bireyin, her canlının bir ismi bulunmaktadır. Yani sahipli kedilerin de bir ismi olur. Hatta ülkemizde sokak kedilerinin bile çoğu zaman bir ismi vardır ve birçok kişi kedisine isim koymak için fikir almaktadır. Biz de kedi sahipleri için dişi ve erkek kedi isimlerini sıraladık. Bu sıralamada gerek kedilerin renkleri, gerek desenleri ile ilgili klasik kedi isimlerini bulabilirsiniz.

Kedi İsmi Nasıl Konur?

  Genelde insanlar kedilerine isim koyarken ilham alabilecekleri çeşitli şeyler vardır. Örneğin kedinizin görüntüsü isim belirlemenizde size yardımcı olabilir. Fıstık, portakal, badem, karbeyaz gibi isimleri tüylerinin renklerine göre, maske, çorap, smokin, kaplan, kara gibi kedi isimleri de tüylerinin renk dağılımına göre tercih edilmektedir. Kediler için isim seçerken aile bireylerinin de onayladığı bir isim olması kedinin kolay benimsenmesi için oldukça önemlidir. Yani evinizde çocuğunuz, eşiniz vs varsa onlarında fikrini almanızda yarar var. Evdeki herkesten öneriler alıp ortaklaşa karar verin ki kediniz de herkesin sevdiği bir isimle çağrılsın. Kedilere isim vermek bazen uzun bir süreç alsa da, özellikle sahiplendiğiniz evcil hayvan yavruysa bir süre hareketlerini izleyip, kedinin karakteri davranışlarına göre şimşek, uykucu, avcı, yastık, aşık, miskin gibi isimler koyabilirsiniz.

Erkek Kedi İsimleri ve Dişi Kedi İsimleri

  Hem erkek, hem de dişi kediler için en güzel kedi isimlerini sizler için derledik. Bu listemizdeki kedi isimleri gerçekten kedi sahiplerinin evcil hayvanlarına koydukları isimlerdir. Bu listeden bazı isimler hem dişi hem de erkek kedinize uygun olabilir. Tabii siz dişi veya erkek fark etmeksinizin hangi ismi beğeniyorsanız onu koyabilirsiniz.

En Güzel Kedi İsimleri

Afacan, Ağa, Afrodit, Alaska, Alex, Aksi, Alaca, Amazon, Amy, Arap, Apollo, Angel, Ananas, Arpa, Aslan, Aşk, Ateş, Atom, Asi

Badem, Baby, Bal, Bambam,Bambi, Baron, Beyonce, Beyaz, Bihter, Boncuk, Bonbon, Böcek, Bruno, Buz, Bulut

Cadı, Cash, Cherry, Chia, Coco

Çiko, Çilek, Çomar

Dali, Daisy, Dexter, Dino, Dodo

Eros, Era

Fındık, Favori, Fırfır

Gece, Grey, Gömlek

Hayko, Heiter, Hero, Hira, Hürrem

Irmak

İpek

Jack

İstanbul

Kader, Kara, Kar, Kavun, Karam, Keten, Kestane, Kelebek, Kız, Kito, Korsan, Kola, Koko, Koku, Köpük, Kömür, Kraker, Kunduz, Kupa

kedi isimleri

 

Lady, Leo, Leonardo, Leto, Limon, Lucifer

Martin, Mavi, Max, Maça , Mercan, Miller, Milo, Minik, Maske, Mio, Melek, Moylo, Meraklı, Mini

Obama, Oscar, Ozan

Papy, Pascal, Patik, Pekmez, Pepe, Pırlanta, Pisi, Potter, Poyraz, Pudra

Rasko, Rıfkı, Rio, Rolex, Ronin

Safari, Safran, Silver, Sky, Snow, Susam, Sushi

Şef, Şirin

Taci, Tatar, Tedi, Tekir, Temmuz, Tesla, Tıkır, Tırmık, Tommy, Tor, Tüylü

Vanilya, Victor

Winter

Yamaç, Yaramaz

Zara, Zena, Zuzu

dişi kedi isimleri
 

 

 

Etiketler: erkek kedi isimleri, dişi kedi isimleri, en güzel kedi isimleri,
Aralık 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR