2020 Yılının En Çok Etkileşim Alan Blog Yazıları

2020 Yılının En Çok Etkileşim Alan Blog Yazıları

2020 Yılının En Çok Etkileşim Alan Blog Yazıları

  İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz bu yılda PetBurada Blog sayfasında yüzlerce blog yazısı daha yayınladık. Tek amacımız evcil hayvan bakımında ve onlarla vakit geçirirken sizlerin daha da bilinçlenmesi, aklınızdaki sorulara cevap bulabilmeniz. Ancak burada yer alan bilgilerin kesinlikle tanı ve tedavi önerisi anlamına gelmediğini belirtmek isteriz. Özellikle evcil hayvanınız hastalandığında yapmanız gereken şey veteriner hekime gitmektir. Bu konuda sadece onların koyduğu tanılara ve tedavi planlarına riayet etmelisiniz.

  2020 yılını geride bırakırken PetBurada.com’un sosyal medya hesaplarında en çok etkileşim alan yazıları sizinle paylaşmak istedik. Belki dikkatinizden kaçan yazıları yıl bitmeden okumak isterseniz. İşte sırasıyla 2020 yılında en çok etkileşim alan PetBurada Blog yazıları

Corona Virüsü Kedi ve Köpeklerden İnsanlara Geçer Mi?

  Biliyorsunuz ki pandeminin başlangıcında whatsapp gruplarında Covid-19 isimli virüsün kedi ve köpeklerden insanlara geçebildiğine dair söylentiler geziyordu. Nitekim bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Yapılan çalışmalar da buna kanıt niteliğindeydi. Siz de “Corona virüsü kedi ve köpeklerden insanlara geçer mi?” yazısına detaylıca göz atmak isterseniz koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

Köpek İsimleri

  Köpek isimleri PetBurada sosyal medya hesaplarında en çok etkileşim alan ikinci blog yazısı oldu. Bu da pandemi döneminde hayvanseverlerin köpek sahiplendiği anlamına gelebilir. Daha çok insanın hayvanlarla iç içe yaşaması onların empati ve sorumluluk yanlarını da güçlendirecektir ve umarız ki sahipsiz köpeklerin de sayısında azalmalar olmuştur. Köpek isimleri blog yazısını okumak isterseniz koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

PetBurada’dan İzmir Depremi Sonrasında Mama Bağışı

  30 Ekim 2020 tarihinde hepimizi derinden sarsan bir deprem yaşandı İzmir’de. Bu deprem sonrasında insanların doğal olarak kendi yaralarını sararken sahipsiz hayvanların da hayatta kalabilmeleri için temel ihtiyaçlarını gidermede bir desteğe ihtiyaçları olduğunu düşündük. Hemen İstanbul’dan alabildiğine bir araç dolusu mama ile yollara düştük ve İzmir’deki hayvanseverlerle birlikte mama dağıtımında bulunduk. Depremde hayatını kaybedenlere tekrardan allahtan rahmet diliyoruz. Yakınlarının yaşadığı acıyı derinden paylaşıyoruz.

  İzmir depremi sonrası mama bağışı isimli yazıyı okumak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

Kediler Sahiplerini Neden Yalar?

  PetBurada sosyal medya hesaplarında en çok etkileşim alan bir diğer yazı kedilerin sahiplerini neden yaladığı ile ilgili olan blog yazısıydı. Ülkemizde kedilerin en çok beslenen evcil hayvanlardan olduğunu biliyoruz ve kedilerin bu davranışı hakkında, kedi sahiplerinden benzer sorular geliyordu. Biz akıllarındanki bu soruyu blog yazısında giderdik. Eğer siz de kediler sahiplerini neden yalar sorusunun cevabını öğrenmek isterseniz koyu renkli yere tıklayabilirsiniz. Herkese şimdiden mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dileriz.

PetBurada Ailesi

Etiketler: En Çok Etkileşim Alan Blog Yazıları,
Aralık 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR