Bozita Chunks İn Jelly With Chicken Liver Kedi Maması 370 Gr, Yetişkin Kedi Yaş Mama, Bozita
Bozita Chunks İn Jelly With Chicken Liver Kedi Maması 370 Gr, Yetişkin Kedi Yaş Mama, Bozita

Bozita Chunks İn Jelly With Chicken Liver Kedi Maması 370 Gr

Marka : Bozita
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 132,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 105,60 TL(KDV Dahil)
Barkod : 7300330049155
14,37 TL 'den başlayan taksitlerle

Bozita Chunks İn Jelly With Chicken Liver Kedi Maması 370 Gr


İsveç' in kaliteli ham maddeleri ile lezzetli bir şekilde formüle edilerek üretilen jöle kıvamlı kedi konservesi. Yüksek oranda et içeriği, düşük yağ ve dengeli vitamin ile mineral yapısı sayesinde sağlıklı bir beslenme sağlar.
Sadece taze İsveç eti
Hiçbir yapay renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu yoktur.
Glutensiz Buğday
Yüksek Taurin

Bileşim: Tavuk, sığır, domuz, kalsiyum karbonat,maya (β-1,3 0,01 / 1.6-glukan%) (% 10 tavuk karaciğer parçaları).
Kg başına katkı A vitamini 2000IU, D vitamini 3 200IU, E vitamini 12 mg, taurin 700mg,bakır 2 mg (bakır (II) sülfat, pentahidrat), manganez 1.8mg (manganez II ve IIIoksit), çinko 14mg (çinko sülfat , monohidrat), iyot 0.1 mg (kalsiyum iyodat,monohidrat). 

Kedinizin ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve mineralleri içerir.

Analitik bileşenler: Protein% 8.5, yağ içeriği% 4.5,% 0.5lif, mineraller (ham kül)% 2.3 (kalsiyum 0.35%, fosfor% 0,3, magnezyum% 0.02),nem% 83.

Kedi maması hakkında genel bilgi;

 

  Kedi sahipleri çok iyi bilir ki kediler insanlar için çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle her zaman onlar için en iyisini yapmayı isteriz. Bizler için son derece önemli bir yere sahip olan kedilerimizi beslerken çok dikkatli ve hassas davranmalıyız. Kedi beslemenin bazı püf noktaları bulunmaktadır. Bunlardan biri kedilerinizi beslerken gelişim sürecine, yaşına ve kilosuna dikkat etmeniz gerektiğidir, yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için ayrı bir şekilde formüle edilmiş konserve kedi mamaları bulunmaktadır. Bunun nedeni ise her kedinin içerisinde bulunduğu zaman içerisinde farklı farklı besin ihtiyaçlarına sahip olduğudur. Kedi mamaları kedinizin yaşına uygunluk göstererek ihtiyaçları olan besin değerlerini dengeli bir şekilde almalarına yardımcı olmaktadır. Kedileriniz için tercih ettiğiniz yaş kedi mamaları kaliteli ve besin değerleri bakımından oldukça zengin olmalıdır. Kaliteli kedi mamaları fiyatlarının biraz daha fazla olması açısından kendisini belli etmektedir. Fiyatı uygun olanlarında kalitesiz olduğu düşüncesine varmak oldukça yanlıştır. Kaliteli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu üzerinde yazılı olan besin değerlerine bakmak olacaktır. 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR