Türkiye'nin En Büyük Online Petshop Mağazası PetBurada

petburada

Türkiye’nin En Büyük Online Petshop Mağazası

  PetBurada İki veteriner hekim tarafından kurulan PetBurada.com, 25 yıllık sektörel tecrübe ile 12 yıldır e-ticaret faaliyetlerini sürdürmektedir. Ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin en büyük online petshop mağazası olma gururunu taşıyan PetBurada, %100 orijinal ürün tedariği ile satıştaki ürünlerini en doğru fiyatlarla hayvanseverlerle buluşturmaktadır.

  Tamamı yerli sermaye ile kurulan PetBurada ülkenin milli ve yerli değerlerine oldukça önem vermektedir. İlkeleri doğrultusunda, her çalışanın işe başlarken ilk olarak mutlaka bir evcil hayvan besliyor olmasını şart koşmaktadır. PetBurada’da çalışan herkesin evcil hayvan sevgisi taşıması, yapılan işe saygısını kanıtlamaktadır. PetBurada şimdilik fiziki 5 mağazası ile faaliyet göstermektedir.

Türkiye’nin En Büyük Pet Blog Sayfası PetBurada Blog

  PetBurada gerek online gerekse fiziki mağazalarından alışveriş yapan bütün hayvanseverleri kendi ailesinden bir birey olarak görmektedir. PetBurada, hayvanseverlerin evcil hayvanlarıyla yaşadıkları sorunları çözmek, onlara daha iyi yaşam standartları sunabilmek adına bilgilendirici blog yazıları yazmaktadır. Bu doğrultuda evcil hayvan sahiplerinin en çok merak ettiği konular ve en çok ihtiyaç duyduğu bilgiler hakkında yazılar paylaşan PetBurada, kısa sürede Türkiye’nin en büyük Pet Blog sayfası olmuştur.

PetBurada Sosyal Sorumluluk Projeleri

  Türkiye’nin en büyük online petshop mağazası PetBurada, sadece sahipli hayvanların sağlığı ve beslenmesi için değil aynı zamanda sahipsiz hayvanların da sağlığı, barınma ve beslenmesi için de üzerine düşeni yapmaktadır. PetBurada bugüne kadar Sessizliğin Sesi Derneği ile orman beslemesi, İstanbul Üniversitesi Hayvan Haklarını Koruma Kulübü ile Edebiyat Fakültesi içindeki hayvanlara mama bağışı, Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyın Merkezine mama bağışı, PetBurada-PowerApp ve Hayvanseverler olarak gerçekleştirilen Eyüp köylerine mama bağışı gibi projelerle sahipsiz hayvanların bakımı, barınması ve beslenmesi gerektiği konusunda farkındalık yaratmaya çalışmıştır.

  Kurulduğu ilk günden beri #satınalmasahiplen ilkesini benimsemiş olan PetBurada’da canlı hayvan satışı yoktur.

Sosyal Medya'da PetBurada

  PetBurada, sosyal medya hesaplarıyla çekilişler, bilgilendirici paylaşımlar, yeni çıkmış ürünler ve kampanyaların paylaşımını yaparak bütün hayvanseverleri bir araya toplamaktadır. Hayvanseverlerin PetBurada’yı sosyal medya hesaplarından takip etmesiyle birlikte güncel bilgiler, güncel ürünler ve güncel kampanyalardan haberdar olmaktadırlar. Siz de PetBurada’yı sosyal medya hesaplarından takip ederek bu paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.

PetBurada Mobil Uygulama

  PetBurada, web sitesinden alışveriş yapanlara alternatif olarak Android işletim sistemlerinde mobil uygulamadan alışveriş yapma olanağı sunmaktadır. Uygulamayı indirdiğinizde ihtiyacınız olan bütün ürünlere aynı fiyatla ulaşabilirsiniz. Ios işletim sistemi için, mobil uygulama yapım aşamasındır.

PetBurada’nın Avantajları

- PetBurada ilk üyelikte bile avantaj sağlayarak hayvanseverleri şımartır. Websitesine üye olan herkese 10 TL değerinde 200 puan verir, isteyen istediği gibi harcar.

- Özel günler için ayrı, yılın geri kalanı için ayrı sürpriz indirimler yapar.

- PetBurada yapılan kampanyaları zaman zaman SMS’le duyurmakla birlikte, SMS alma onayı verenlere de sık sık ayrıcalıklı indirimler yapmaktadır.

- PetBurada, dileyenlere e-mail ile birlikte avantajlı ürünler ve kampanya bildirimi yaparken tıpkı SMS’te olduğu gibi zaman zaman, e-mail alma talebinde bulunan üyelerine de özel indirimler tanımlamaktadır.

- PetBurada sürekli olarak kampanyalar yapar. Bu kampayanlardan haberdar olmak için dilerseniz web bildirimlerini de açık hale getirebilirsiniz. Çünkü PetBurada kimi zaman sadece web bildirimleri açık olanlara özel kampanyalar yapar.

- PetBurada her canlının özel olduğunu düşündüğü gibi her bireyin de özel olduğunu düşünür ve sürpriz zamanlarda e-mail yolluyla kişiye özel indirimler tanımlar.

 

 İlginizi çekebilir: Corona Virüsü Kedi veya Köpekten İnsanlara Geçer Mi?

Etiketler: online petshop, petburada,
Şubat 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR