Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg
Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg
Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg
Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg

Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg

İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 1.210,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 968,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3182550765206
131,76 TL 'den başlayan taksitlerle
İndirim

Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg

 

Royal Canin, Poodle köpek yavrusu'nuzu muhteşem kılanın ayrıntılarda ne olduğunu biliyor. Hem beyin hem de güzelliğe sahip Poodles, belirgin kıvırcık tüylü son derece akıllı ve aktif küçük köpeklerdir. Köpek yavrusu aşamasında bağışıklık sistemi desteği, cilt ve ceket sağlığı ve sindirim bakımı için doğru büyüme formülünden yararlanabilirler.

Royal Canin Poodle kuru köpek maması, sadece safkan Poodle köpeğiniz için özel olarak hazırlanmış bir besindir. Poodle köpeğinize özel cinse özgü diyet, Kaniş köpek yavrusu için gelişmelerine yardımcı olacak belirli besinlerle benzersiz bir şekilde formüle edilmiştir. Poodle nizin düz namlu ve çenesi için tasarlanmıştır, bu da onların almasını ve çiğnemesini kolaylaştırır. Özel bir antioksidan ve E vitamini karışımı, gelişmekte olan bağışıklık sistemlerini destekler ve vücutlarının güçlü büyümesini sağlar. Balık yağından EPA ve DHA, yünlü paltoların süper yumuşak kalmasına yardımcı olur. Ve yüksek kaliteli proteinler ve prebiyotikler sağlıklı sindirimi ve optimal dışkı kalitesini teşvik eder. Poodle 10 aylıktan büyük olduğunda, yetişkinlere kesin beslenme için onları Royal Canin Poodle Yetişkin köpek mamasına geçirin.

 

Özel kibble tasarımı Poodle ların yiyeceklerini kolayca almasına ve çiğnemesine yardımcı olur

E vitamini de dahil olmak üzere özel bir antioksidan kompleksi ile yavruların bağışıklık sistemini ve doğal savunmaları geliştirmesine yardımcı olur

Köpek yağının gelişmekte olan kıvırcık tüylerini beslemeye yardımcı olmak için balık yağından EPA ve DHA ile cilt sağlığını geliştirir

Yüksek kaliteli proteinler ve prebiyotiklerle sindirimi destekler ve en iyi dışkı kalitesini artırır.

 

Yaş Seçimi
Yavru (0-1 Yaş)
Kedi/Köpek Seçimi
Köpek Mamaları
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sterilized (Kısırlaşmış) Light (Kilolu) Sensitive (Sindirim Sis.) Yüksek Enerjili Hypoalerjenik Urinary (İdrar Yolu) Hairball (Tüy Yumağı) İndoor (Evde Beslenen)
İçerik Seçimi
Düşük Tahıllı
Paket Boyutu
1 - 3 Kg
Lezzet
Tavuk-Hindi
Irk Özelliği
Small
Özel Mamalar
Cavalier Chihuahua
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR