Royal Canin Mini İndoor Yavru Köpek Maması 1,5 Kg
Royal Canin Mini İndoor Yavru Köpek Maması 1,5 Kg

Royal Canin Mini İndoor Yavru Köpek Maması 1,5 Kg

İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 590,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 472,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3182550838351
64,24 TL 'den başlayan taksitlerle

İndirim

Royal Canin Mini İndoor Yavru Köpek Maması 1,5 Kg

ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy, çoğunlukla evde yaşayan küçük ırk yavru köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını desteklemek için özel olarak formüle edilmiştir. Bu formül, 4-10 kg yetişkin ağırlığına erişmesi beklenen 2 ila 10 aylık yavru köpekler için uygundur. Bu özel formül, içerdiği prebiyotikler, yüksek sindirilebilirliği olan protein ve özel lif karışımı sayesinde yavru köpeğinizin sindirimini destekler ve dışkı kokusunu azaltmaya yardımcı olur. Bu formül, bağışıklık sistemleri hala gelişmekte olan yavru köpeklerin doğal savunmalarını desteklemeye yardımcı olduğu kanıtlanan Vitamin C ve E gibi besin öğelerini de içerir. ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy, sağlıklı beyin gelişimini desteklemeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanan (DHA gibi) Omega-3 yağ asitleriyle zenginleştirilmiştir ve bu bakımdan, çoğunlukla evde zaman geçiren küçük ırk yavru köpekler için idealdir. Yavru köpeğiniz, ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy’nin küçük çenesi için özel olarak tasarlanan tanelerini kolaylıkla kavrayabilir ve çiğneyebilir. Yavru köpeğiniz çiğnerken ortaya çıkan mekanik fırçalama etkisi sayesinde, diş sağlığının korunmasına yardımcı olur. Yavru köpeğiniz 10 aylık olduğunda, yetişkin bir köpek olarak beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak uyarlanan bir diyete ihtiyaç duyar. Bu aşamada, ROYAL CANIN® Mini Indoor Adult’a geçebilirsiniz.

  • Özellikler

Doğal antidoksidanlar içerir. Yapay renklendiriciler içermez. Yapay tatlandırıcılar içermez.

  • Güçlü Bağışıklık Sistemi

Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış, E ve C vitaminleri de içeren özel kompleks sayesinde yavru köpeklerin bağışıklık sistemlerini destekler.

  • Beyin Gelişimi

Omega 3 yağ asitleri (DHA) ile zenginleştirilmiş bu formül, yavru köpeklerin beyin gelişimini ve sağlıklı görme fonksiyonlarını da destekler.

  • Evde Yaşayan Köpeklere Özel

Prebiyotikler, yüksek sindirilebilir proteinler ve özel bir lifkarışımı kombinasyonu ile dışkı kokusunu ve hacmini azaltmayayardımcı olur.

  • Doğru enerji içeriği

Tam olarak formüle edilmiş bir enerji içeriği ile yaşam tarzını göz önünde bulundurarak evde yaşayan yavru köpeğin büyüme ihtiyaçlarını destekler.

KOMPOZİSYON: Kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, pirinç, hayvansal yağlar, mısır, mısır unu, buğday gluten*, pancar küspesi, hidrolize hayvansal proteinler, mineraller, mısır gluten, soya yağı, balık yağı, frukto-oligo-sakkaritler, hidrolize maya (manno-oligo-sakkarit ve beta-glukan kaynağı), alg yağı Schizochytrium sp. (DHA kaynağı), Yucca Schidigera suyu, kadife çiçeği unu (lutein kaynağı).

İLAVELER (her kg için): Beslenmeye dayalı ilaveler: Vitamin A: 25000 IU, Vitamin D3: 1200 IU, Demir (3b103): 40 mg, İyot (3b201, 3b202): 4 mg, Bakır (3b405, 3b406): 12 mg, Manganez (3b502, 3b504): 52 mg, Çinko (3b603, 3b605, 3b606): 134 mg, Selenyum (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Teknolojik ilaveler: Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g - Koruyucular - Antioksidanlar.

ANALİTİK BİLEŞENLERİ: Protein: %27.0, Yağ: %18.0, Ham kül: %7.9, Ham lifler: %1.5, Omega-3 yağ asidi (DHA): %0.17, Vitamin E: 480 mg/kg, Vitamin C: 400 mg/kg. Metabolize edilebilir enerji: 3959 kcal/kg.

*L.I.P.: çok yüksek sindirebilirlik özelliğinden dolayı seçilmiş protein

BESLENME TALİMATI: Tabloya bakınız. Parti kodu, tescil numarası ve son kullanma tarihi için, ambalajin üzerine bakınız. Serin ve kuru bir yerde saklayınız. Royal Canin Turkey Evcil Hayvan Ürünleri Ticaret Limited Şirketi tarafından ithal edilmiştir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR