Proplan Sterilised 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde
Proplan Sterilised 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde

Proplan Sterilised 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %19 indirimli
Fiyat : 97,50 TL(KDV Dahil)
indirimli : 79,32 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8690632707433
10,80 TL 'den başlayan taksitlerle

Proplan Konserve Kedi Maması

Pro Plan satın almak, yaş mama çeşitleri arasında evcil hayvanınız için en doğru karar olacaktır. Kedinizin gereksinimine uygun özel olarak üretilmiştir. Proplan kedi konservesi kaliteli vitamin ve minerallerin doğru birleşimi ile kedilerinize ihtiyaçlarını sunar. Yavru kedi maması ve yetişkin kedi yaş maması çeşitleri yanında kedinizin yaşına uygun etli yaş kedi mamalarını uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Proplan Sterilised 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde

Evcil hayvanların beslenmesinde konserve mama önemli bir yer tutar. Lezzetli olmalarının yanında kullanım kolaylığı göz önüne alındığında yaş mamalar oldukça tercih edilmektedir.

Konserve kedi mamasını kuru mamalardaki gibi evcil hayvanınızın kilosuna, yaşına ve kısırlaştırılıp kısırlaşmamasına göre seçim yapmalısınız.

Kısır kedi konservesi markaları içerisinde Pro plan ürünleri kedinizin sağlıklı beslenmelerini garanti etmektedir. Proplan yaş mama konserve kedi maması içerisinde en çok tercih edilen sterilised konserve olmuştur.

Yetişkin kedilerin kısırlaştıktan sonra kilo almalarına meyilleri yüzünden proplan yaş kedi mamalarının içeriği özenle formüle edilmiştir. Kolay açılır kapak sayesinde kedilerinizin kolay beslenmesini sağlayabileceğiniz 85 Gr lık öğünlük ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR