Kanguruu Sweet Pet Taşıma Kıyafeti Large Mint
Kanguruu Sweet Pet Taşıma Kıyafeti Large Mint
Kanguruu Sweet Pet Taşıma Kıyafeti Large Mint

Kanguruu Sweet Pet Taşıma Kıyafeti Large Mint

Marka : Kanguruu
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 343,22 TL(KDV Dahil)
indirimli : 314,62 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8690000020379
42,82 TL 'den başlayan taksitlerle

Kanguruu Sweet Pet Taşıma Kıyafeti Large Mint

 

2021 yılının yeni modası evcil hayvan severler için, dayanıklı ve şık görünümlü evcil hayvan taşıyıcı kapşonlu kanguruu sweat.

·         1. Sınıf kumaştan yerli ve milli üretilmiş olan kanguruu sweatimiz siz hayvan severler için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

·         Kolay giyilip çıkarılabilen spor kesimli sweatimiz yumuşak ve yıkanabilir astara sahiptir.

·         Evcil hayvanınızı taşımak için ön kısmında bulunan kolay açılabilen fermuarlı kısımdan evcil hayvanınızı rahat bir şekilde yerleştirebilir ve içerideki evcil hayvanınızın rahat etmesi ön kısmında bulunan küçük fermuarlı yerden kafasını çıkartıp gezintiye çıkartabilirsiniz.

·         Evcil hayvanını yanından ayırmak istemeyenler için harika bir ürün. Kediler, köpekler, küçük hayvanlar uzanırken veya dolaşırken kedi, köpek veya diğer küçük evcil hayvanlarınız ile zamanın keyfini çıkartabilirsiniz.

·         Evde dinlenirken, evcil hayvanla etkileşime girebilir, duyguları geliştirebilir, ürünümüzün ön kısmındaki büyük ceplere cep telefonu, ipad  (v.s) veya atıştırmalıklar da koyabilirsiniz.

·         Günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz sweatimiz  gayet kaliteli olup 3 iplik kumaştan üretilmiştir.

·         Üzerine giydiklerini tamamlayacak, serin havalarda rahat edebileceğiniz unisex bir modeldir.

·         Ürünlerimiz spor ve dar kesim olup 4 beden S-M-L-XL-2XL olup Kırmızı-Sarı-Gri ve Mint renklerinden oluşmaktadır.

·         Kol Ağızları ve Etek Uçları Ribanalıdır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR