Hill's Hypo-Allergenic Yetişkin Kedi Maması 1,5kg, Yetişkin Kedi Maması, Hills
Hill's Hypo-Allergenic Yetişkin Kedi Maması 1,5kg, Yetişkin Kedi Maması, Hills
Hill's Hypo-Allergenic Yetişkin Kedi Maması 1,5kg, Yetişkin Kedi Maması, Hills

Hill's Hypo-Allergenic Yetişkin Kedi Maması 1,5kg

Marka : Hills
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 970,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 775,99 TL(KDV Dahil)
Barkod : 052742061313
105,62 TL 'den başlayan taksitlerle

Hill's Hypo-Allergenic Yetişkin Kedi Maması 1,5kg

HILL'S SCIENCE PLAN Hipoalerjenik Yumurta ve böcek proteini içeren yetişkin kedi maması, 1-6 yaş arası yetişkin kediler için tam bir evcil hayvan mamasıdır. Hassas deriye ve mideye sahip kediler için, sınırlı yüksek kaliteli yeni protein kaynakları ve tahıl içermeyen formüle edilmiştir. Hill's SCIENCE PLAN Yumurta ve böcek proteini içeren hipoalerjenik yetişkin kedi maması, sınırlı yüksek kaliteli yeni protein kaynakları ile formüle edilmiş ve hassas kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak hazırlanmış hassas bir tariftir.

Kullanımının Önerildiği Durumlar
1-6 yaş arası yetişkin kediler

Kullanımının Önerilmediği Durumlar
Yavru kediler ve hamile veya emziren kediler. Hamilelik veya emzirme döneminde, kediler HILL'S SCIENCE PLAN Kitten ıslak veya kuru kedi mamasına geçmelidir.

MALZEMELER: İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş bütün yumurta (%21), kurutulmuş patates, patates nişastası, bezelye proteini, böcek protein tozu (%7), hayvansal yağ, mineraller, bitkisel yağ, dijest, kurutulmuş pancar küspesi, keten tohumu, balık yağı, kurutulmuş havuç, kurutulmuş domates posası, kurutulmuş narenciye posası, ıspanak tozu.

FAYDALI İPUÇLARI - Optimum ağırlığı korumak için yiyecek miktarını uygun şekilde ayarlayın. Emin değilseniz veteriner hekiminize danışın. - Bu mamayı ilk defa mı besliyorsunuz? Artan miktarlarda yeni mama ile eski mamanın azalan miktarlarını 7 gün boyunca karıştırın. - Her zaman taze su bulundurun! - Evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçları, yaşlandıkça değişebilir. Her kontrolde veteriner hekiminize sorun. - Boğulmayı Önleyin: Ambalajı hayvanların ve çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayın.

Paket Boyutu
1,5 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR