GimDog Yer İğdeli Yumuşak Tahılsız Köpek Ödül Maması 125gr
GimDog Yer İğdeli Yumuşak Tahılsız Köpek Ödül Maması 125gr

GimDog Yer İğdeli Yumuşak Tahılsız Köpek Ödül Maması 125gr

Marka : GimDog
İndirim Oranı : %19 indirimli
Fiyat : 54,50 TL(KDV Dahil)
indirimli : 44,34 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4002064507880
6,04 TL 'den başlayan taksitlerle

GimDog Yer İğdeli Yumuşak Tahılsız Köpek Ödül Maması 125gr

GimDog Train Treat atıştırmalıkları dört ayaklı dostunuzu ödüllendirmenin ve ona Aferin! demenin en mükemmel yoludur. Çok değerli bir protein kaynağı kullandık: yer iğdesi ile zenginleştirilmiş böcek. Muhtemelen daha önce hiç görmediğiniz bir bileşim, tadı ise köpeğinizin patilerini yerden kesecek. Ayrıca sadece köpeğiniz değil çevre de size minnettar kalacak. Alışagelmiş protein kaynaklarından vazgeçerek siz de çevreye bir parça olsun yardımcı olacaksınız. Çünkü böcek-bazlı protein üretimi, et üretimine kıyasla su ve arazi gibi değerli kaynakların kullanımını çok daha aza indirgediğinden daha küçük miktarlarda karbon ayak izi bırakır. Reçetesinde tahıllar yoktur, şeker ilavesizdir ve yapay renklendirici ya da tatlandırıcılar bulunmamaktadır. Atıştırmalıklar düşük yağ oranına sahiptir. Böylece köpeğinize gönül rahatlığıyla iki tane bile verebilirsiniz.

Bileşim:Sebzeler, Böcekler, Bitkisel Kökenli Türevler (Yulaf), Katı ve Sıvı Yağlar, Meyveler (Kurutulmuş yer iğdesi), Mineraller.

Analitik Bileşenler: Nem 17.00%, Ham Protein 27.00%, Ham Yağ 6.00%, Ham Lif 1.00%, Ham Kül 3.50%. Lot No ve Son Tüketim Tarihi:Paketin üzerindedir.

Beslenme Talimatı: Aşağıdaki maksimum günlük miktarları besleyin: Vücut ağırlığı <10kg olan köpekler için maks. 8 adet, 15 kg ağırlığında köpekler için maks. 12-20 adet, vücut ağırlığı 20 kg olan köpekler için maks. 20-22 adet, vücut ağırlığı >30 kg olan köpekler için maks. 25 adet adet verilmesi tavsiye edilir.

Lütfen köpeğiniz için her zaman taze içme suyu bulundurun.
Menşei: Çek Cumhuriyeti

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR