Gimdog Chew Bone Naturel Burgu Çubuk 50 adet
Gimdog Chew Bone Naturel Burgu Çubuk 50 adet

Gimdog Chew Bone Naturel Burgu Çubuk 50 adet

Marka : GimDog
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 289,90 TL(KDV Dahil)
indirimli : 260,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8009632054414
35,51 TL 'den başlayan taksitlerle

Gimdog Naturel Burgu Çubuk 300 Gr 50 Ad

Gimdog çiğneme kemikleri köpekler için harika bir ödüldür.
 
Son derece kaliteli ve sağlıklı 100 hayvan derisinden  üretilmiş  olan bu kemikler , zengin şekil çeşitliliği ile köpekler için en popüler ödül çeşididir.
Gimdog çiğneme kemikleri köpeklerin kemirme ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda mekanik etkisi sayesinde daha sağlıklı bir diş ve diş eti oluşumunu sağlar.
Daha sağlıklı bir diş ve diş etine sahip köpeklerde  ağız kokusu oluşmaz.
 
Kullanım şekli: Gimdog çiğneme kemikleri köpeklerin  boyu  dikkate alınarak verilmelidir.
 

Köpeğinize köpek ödülü vermenin bazı faydaları vardır:

Sindirim Sağlığı: Bir çok köpek ödülünde hassas mideli köpeklere iyi gelen probiyotik ve prebiyotik besin lifi bulunur. Prebiyotikler bitki lifinde, probiyotikler ise bakterilerde yaşar ve her ikisi de bağırsakların desteklenmesini sağlar. Köpeğiniz daha iyi bir sindirim sistemine ve aynı zamanda da daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olacaktır.

Deri ve Tüy Sağlığı: Doğal köpek ödülleri omega 3 ve 6 yağ asitleri yönünden zengindir ve köpeğinizin deri ve tüy sağlığına olumlu yönde etki eder.

Diş Sağlığı: Köpek ödülleri köpeğinizin dişlerini temizleyerek, bakteri oluşumuna bağlı kötü nefes kokusunu azaltır. Ayrıca düzenli çiğnemek, plak ve tartar oluşumunu azaltır, dişleri ve ağzı güçlendirmeye yarar.

Vitaminli Seçenekler: Vitaminler ve antioksidanlar yönünden zengin olan köpek ödülleri köpeklerde eklemleri güçlendirir. İltihaplı durumlarda acıyı hafifletir ve köpeğinize güç verir.

Sağlıklı Kilo: Lif oranı yüksek, yağ oranı düşük doğal içerikli köpek ödülleri, köpeğinizin kilosunu korumasını ve sağlıklı kalmasını sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR