Dermoscent Essential 6 Sebo Kedi ve Köpek Şampuanı 200ml
Dermoscent Essential 6 Sebo Kedi ve Köpek Şampuanı 200ml

Dermoscent Essential 6 Sebo Kedi ve Köpek Şampuanı 200ml

Marka : DERMOSCENT
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 899,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 809,10 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3760098110476
110,13 TL 'den başlayan taksitlerle

Dermoscent Essential 6 Sebo Kedi ve Köpek Şampuanı 200ml

Bu hafif, doğal şampuan, keratoz pilaris gibi orta derecede cilt problemleri olan köpekler ve kediler için uygundur. Bu, cildin germinal tabakasında hızlı hücre bölünmesi olduğunda ve sebum üretimi bozulduğunda ortaya çıkar. Bu, cildin çok kuru veya çok yağlı olmasına neden olabilir. Çoğu zaman, durum kepek ile ilişkilidir.

Sebo Şampuan, cildin doğal dengesini korumasına yardımcı olarak kuru cildi (Seborrhea sicca) veya yağlı saç ve cildi (Hyperseborrhea/Seborhea oleisa) önler. Bu şampuan kedi ve köpekler için uygundur.

Dermoscent Essential 6 Sebo Şampuan dahil Dermoscent ürünleri her zaman doğal içeriklere dayanır. İlave koku veya boya yoktur.

 

Kullanm Talimatı: Şampuanı kedi veya köpeğinizin önceden ılık suyla nemlendirilmiş tüylerine uygulayın. Hayvanın vücudunun her yerinde iyi bir köpük hacmi elde etmek için masaj yapmaya başlayın. En az iki dakika bekletin. Daha sonra bolca durulayın ve kedi veya köpeğinizi kurutun.

Hassas kedi veya köpeğinizin derisi için özel olarak formüle edilmiş bu şampuan haftada bir ila birkaç kez kullanılabilir.

Essential 6® Sebo Şampuan, esansiyel yağ asitleri bakımından zengin kenevir yağı ile kombine edilmiş 11 esansiyel yağın (karanfil, kafur, gaultheria, biberiye, zerdeçal, kekik, lavanta, nane, çay ağacı, sedir ve niaouli) bir kombinasyonuna dayanmaktadır. Omega 3 ve 6).  içerir.

Cilt problemlerinde mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için bu şampuanı Essential 6® spot-on ile birlikte kullanmanız şiddetle tavsiye edilir  . Essential 6® spot-on uygulamasından 2 gün önce ve 2 gün sonra kedi veya köpeğinizi yıkamayın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR