Brit Veterinary Diet Diabetes Diyabetik Köpek Maması 12kg, KATEGORİSİZ, Brit Care
Brit Veterinary Diet Diabetes Diyabetik Köpek Maması 12kg, KATEGORİSİZ, Brit Care

Brit Veterinary Diet Diabetes Diyabetik Köpek Maması 12kg

Marka : Brit Care
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 4.400,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 3.960,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8595602528097
539,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Brit Veterinary Diet Diabetes Diyabetik Köpek Maması 12kg

Diyabet hastalığı tedavisi gören köpeklerde beslenme sonrası kan şekerinin optimal kontrolü için düşük glisemik endekse sahip, sindirilebilirliği yüksek diyetetik mamadır.İçeriğinde düşük yağ, yüksek miktarda kolay sindirilebilir diyetetik protein, dengeli çözünür ve çözünmez lifler bulunur.Eklem koruyucu özelliği vardır.

Endikasyonlar : Diabetes Mellitus, Kronik Kolit.

Kontraendikasyonlar : Yavru Köpekler, Hamile veya emziren köpekler.

Faydaları : Yüksek Miktarda Kolay Sindirilebilir Diyetetik Protein, Kondisyonun desteklenmesi ve kas yapısının korunmasu için sindirilebilirliği yüksek proteinler.Tahılsız Formül, Düşük Yağ İçeriği, Düşük glisemik indeks, yemek sonrası hipoglisemi riskini azaltır. Dengeli Çözünür ve Çözünmez Lif İçeriği, Yemek sonrası kan şekerinin kontrolü, kilo kaybı ve sindirimi destekler. L-Karnitin, Glikoz kullanımını, yağ metabolizmasını destekler ve kas proteinlerini korur. Eklem Koruyucu, Obez köpeklerde eklem kıkırdaklarının sağlığını destekler ve mobilite sorunlarının azalmasına katkı sağlar. Omega-3 Yağ Asitleri ve Antioksidanlar (E, C Vitaminleri ve Selenyum), Diabetes mellitus süresince hücreleri oksidasyın stresinden ve yüksek inflamatuar stresten korur.Canlı Probiyotik Enterococcus Faecium, Bağışıklığı, bağırsak sağlığını ve mikrobiyal dengeyi destekler.

İçerik : Dehidre Edilmiş Hindi %30Sarı Bezelye %18Hidrolize Hindi Proteini %14Kurutulmuş ElmaSarı Bezelye ProteiniBambu Lifi %5Tavuk Yağı %3Somon Yağı %2Hidrolize Tavuk Ciğeri %2MinerallerPisilyum Lifi ve Tohumu %0,5Kurutulmuş Alg (%0,5 Askofilum Nodosum)Sodyum KloritHidrolize Deniz Kabuklusu (Glukozamin Sülfat Kaynağı %0,035)Hidrolize Kıkırdak (Kondroitin Sülfat Kaynağı %0,023)Maya Özütü (Mannanoligosakkarit Kaynağı %0,018)B-glukan %0,018Yalancı İğde %0,015Fruktooligosakkarit %0,012Mojove Yukka %0,012

Besinsel Katkılar : Vitamin A 20000 IUVitamin D3 1000 IUVitamin E 1000 mgVitamin C 500 mgKolin Klorit 2300 mgBiyotin 2,4 mgVitamin B1 11 mgVitamin B2 10 mgNiyasinamid 55 mgKalsiyum-D-Pantotenat 25 mgVitamin B6 7 mgFolik Asid 5 mg,Vitamin B12 0,17 mgAminosit Hidratların Çinko Şelatı 140 mgAminosit Hidratların Demir Şelatı 45 mgAminosit Hidratların Magnezyum Şelatı 60 mgPotasyum İyodid 3,5 mgAminosit Hidratların Bakır Şelatı 5 mgSaccaromyces Cerevisiae Tarafından Üretilen Selenyumun Organik Hali 0,2 mgTaurine 2300 mgL-Karnitin 500 mgEnterococcus Faecium

Kullanım Şekli : Başlangıç Dönemi, Mamayı ilk başlangıçta en fazla 6 aya kadar kullanınız. Mamanın günlük miktarı üç eşit parçaya ayırarak köpeğinizin medikal durumunu gözeterek aynı aralıklarla veriniz. Kan şekerinin düzenli ölçüm ve takibi ile günlük dozajı ayarlayınız. Bu süre zarfında başka bir mama, sofra artığı, atıştırmalık kullanmayınız. Uzun Dönem Besleme, Şeker hastalığı bulunan köpeklerde ideal kilonun korunması insulin duyarlılığını iyileştirir. Düzenli kilo kontrolü şeker hastalığının yönetimi için önemlidir.

Herhangi bir alerjik tepki veya duyarlılıkta kullanıma devam etmeyiniz.

Brit veteriner diyetetik mamayı kullanmak için veterinizle görüşünüz. Mamayı kuru veya ılık su ile nemlendirerek başlangıçtan 6 aya kadar kullanınız. Köpeğinizin devamlı taze içilebilir suya erişimi olduğuna emin olunuz.

Veteriner hekim önerisi ve kontrolünde kullanılması önemle tavsiye edilir.

Paket Boyutu
12 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR