Online Petshop’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları

online petshop

Online Petshop’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları

  İnternet üzerinden alışveriş yaptığınızda dışarı çıkmadan ürünler kapınıza kadar gelir. Hastalanma riskiniz ortadan kalkar. Ayrıca PetBurada.com virüs ve bakterilere karşı depolarında günlük ilaçlama yapmaktadır.

  Evcil hayvanlarınız için online olarak alışveriş yaptığınızda fiziki dükkanlara gitme, gelme gibi vakit kaybından kurtulur, zamandan tasarruf edersiniz.

  Büyük boy kedi maması, köpek maması, kedi kumu, köpek kulübesi gibi ağır olan ürünleri sizin taşımanıza gerek kalmaz, kapınıza kadar gelir.

  Fiziki mağazalar sürekli olarak açık olmazken online petshop mağazaları 7/24 açıktır. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  PetBurada online petshop mağazasından alışveriş yaptığınızda peşin fiyatına 4 taksit, havale veya kapıda ödeme gibi seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğini seçtiğinizde ödeme işleminde faturanıza +8 TL işlem ücreti eklenir. Bu ücret kargo firmasının nakit parayı PetBurada’ya iletme ücretidir. PetBurada kendi adına kapıda ödemeden ekstra ücret talep etmez. PetBurada’da herhangi bir şey satın almadan önce fiyatları görebilirsiniz ve ödeme esnasında sürprizlerle karşılaşmazsınız.

  Online olarak hizmet veren işletmelerin depoları fiziki mağazalardan çok daha büyük olup ürün çeşidi çok daha fazladır. Böylelikle ihtiyacınız olan ürünün farklı markalarda, farklı boyutlarda ve farklı fiyatlardaki çeşitlerine bakabilir, beğendiğiniz ürünü seçip satın alabilirsiniz.

  İlk üyelikte tamınlanan 10 TL değerinde 200 puan gibi zaman zaman PetBurada kişiye özel indirimler ve hediye çekleri tanımlar. Online Petshop PetBurada, hediyeleri veya indirimleri e-mail, sms, sosyal medya, mobil uygulamalar veya web sitesi üzerinden yapabilir.

 

Online Petshoplar Güvenilir Mi?

  Güvenilir olan petshoplar %100 orijinal ürün satarlar, satış sonrası destek verirler ve ürünleri göndermemezlik yapmazlar. Ancak piyasada birçok ürün satan işletme varken hangisinden satın almanız gerektiği konusunda kararsız olabilir. Bunun için tanıdıklarınızın alışveriş yaptığı siteleri, hizmet ve ürünlerden memnun olup olmadıklarını sorabilirsiniz.

  Alışveriş yapmak istediğiniz online petshop ile ilgili başka kaynaklardan yorumlar okuyabilir, diğer kullanıcıların memnuniyetlerine göre bir değerlendirmede bulunabilirsiniz.

  Sosyal medya hesapları da bütün kullanıcıların istediği zaman erişebildiği mecralar olup, oradaki yorumlara, beğenilere göz atabilirsiniz.

  Aklınıza takılan bir şey olduğunda operasyon merkezleri kapalı dahi olsa sosyal medya hesaplarından PetBurada.com’a ulaşabilirsiniz.

 

PetBurada’da Kargo Ücretli Mi? Kargom Ne Zaman Gelir?

  PetBurada.com’dan yapacağınız alışverişlerde 119 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Eğer siparişiniz 119 TL’nin altında kalırsa kargo ücreti 12 TL’dir.

  Saat 16:00’a kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargo firmalarına teslim edilir. Kargonun size ulaşma süresi bulunduğunuz konum, kargo firmasının yoğunluğu gibi etkenlere bağlı olarak değişebilmektedir.

  Garanti ve İade Koşulları’na göz atmak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

Etiketler: online petshop
Ağustos 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR