Acana Homestead Harvest Tavuklu Hindili Kedi Maması 1.8 kg
Acana Homestead Harvest Tavuklu Hindili Kedi Maması 1.8 kg
Acana Homestead Harvest Tavuklu Hindili Kedi Maması 1.8 kg, Yetişkin Kedi Maması, Acana

Acana Homestead Harvest Tavuklu Hindili Kedi Maması 1.8 kg

Marka : Acana
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 1.241,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 992,81 TL(KDV Dahil)
Barkod : 064992714369
135,13 TL 'den başlayan taksitlerle

Acana kedi mamaları tahılsız formülü ve üstün içeriği ile kedilerin doğasına uygun olarak üretilmiştir. Acana mamalar yüksek protein içeriğinden dolayı tüm yaşam evrelerinde güvenle kullanılabilir. 

Acana Homestead Harvest Tavuklu Hindili Kedi Maması

Yüksek oranda sindirilebilir kaliteli hayvansal protein içererek üretilmiştir. Acana Homestead Harvest kedi mamaları %65 oranında hayvansal protein içermektedir. Sağlıklı parlak tüyler kaliteli bir kedi beslenmesinin en büyük kanıtıdırç Acana Homestead Harvest mama ile beslenen kediler ipeksi bir tüye sahip olurlar. 

Uzun süreli saklama koşullarında son kullanma tarihine kadar mamanızı koruyan ambalajlama sistemi ile üretilen Acana Homestead Harvest mamalar kedinize sürekli taze gıdalarla beslenme olanağı sağlar.

Doğal beslenen tavuk ve hindi eti ile üretilmiştir. Düşük karbonhidratı sayesinde kediler için dengeli beslenme sunar.

Acana Homestead Harvest Mama İçeriği: 

 Taze tavuk eti (17%), suyu alınmış tavuk eti (15%), suyu alınmış hindi eti (13%), bütün yulaf, bütün bezelye, tavuk yağı (7%), bütün yeşil mercimek, bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, taze gezen tavuk yumurtası (4%), taze hindi eti (4%), mercimek lifi, kömür balığı yağı (1%),taze ördek eti (1%), tavuk kıkırdağı (1%), taze tavuk sakatatları (karaciğer,kalp) (1%), taze hindi sakatatları (karaciğer, kalp) (1%), kurutulmuşyosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini. TAKVİYELER: (kg basına) Teknolojik Takviyeler: Doğal antioksidanlar ile. Besinsel Takviyeler:Kolin Klorür 1200 mg, Taurin: 400 mg. Amino asit hidrat, çinko selat : 150 mg. Vitamin B1: 25mg, Vitamin B2: 10 mg, Niasin: 50mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6:7.5 mg, Folik Asit: 0.75 mg, Biyotin: 0.03 mg, Vitamin B12: 0.1 mg,Vitamin A: 1850 IU, Vitamin D: 250 IU, Vitamin E: 175 IU, Amino asithidrat bakır selat : 11mg. L-karnitin: 50 mg, DL-metiyonin:99 mg. Zooteknik Takviyeler: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6CFU.

Acana Homestead Harvest Mama Analizi:, Ham protein 34 %, Ham yağ  16 %, Ham lif  4 %, Ham kül  8 %, Nem 10 %, Kalsiyum 1.8 %, Fosfor 1.2 %, Magnezyum 0.1 %, Taurin  0.1 %, Omega-6  2.8 %, Omega-3 0.5 %, DHA / EPA   0.1 % / 0.1 %, KALORI İÇERİĞİ (hesaplanan metabolik enerji): Metabolik Enerji 3760 kcal/kg (429 kcal per 250ml/114g cup)

Kedi Maması Hakkında Genel Bilgilendirme;

 

  Kedi mamaları özel içerikleri ile tüm ırklarda ki kedileri için besin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Beslemekte olduğunuz kedinizin ömrünün sonuna kadar sağlıklı ve enerjili olmasını istiyorsanız beslenme konusuna oldukça dikkat etmelisiniz.  Kedi mamaları kedinizin sadece besin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmaz gelişimi için gerekli olan vitamin, mineral ve proteinleri de almasına yardımcı olur. Kedinizin yaşına ve kilosuna dikkat ederek beslemeli ve miktarları ona göre ayarlamalısınız. Kediler sürekli yemek yemektedirler  ve öğünlerini az tutmaktadırlar. Siz kedi sahiplerinin unutmaması gereken tek konu kedinizi kesinlikle sofra artıklarıyla beslememeniz gerektiğidir. Bunun nedeni ise kedinizi buna alıştırırsanız sofradan yemek çalmaya ve sizlere yalvarmaya başlayacaklardır.  Kedi mamalarını sürekli değiştirmemelisiniz bunu hiçbir veteriner tavsiye etmemektedir. Kedi maması değişiklikleri sonrasında kedinizde mide ve bağırsak problemleri ile karşılaşabilirsiniz.  Bu nedenle kedi maması konusunda oldukça hassas davranmalısınız.

 

Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Formu
Kuru Mama
İçerik Seçimi
Tahıllı
Paket Boyutu
1 - 3 Kg
Lezzet
Tavuk-Hindi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR