Skymee Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Ünitesi
Skymee Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Ünitesi
Skymee Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Ünitesi
Skymee Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Ünitesi

Skymee Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Ünitesi

Marka : Skymee
Fiyat : 4.999,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6971486940163
680,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme Robotu

Mama kabı dolu muydu? Acaba fazla mı yedi? Maması taze mi? Bütün bu sorulara cevap olacak tek bir cihaz var: Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme

Besleme

8 litre kapasiteli Smart Feeder Akıllı Evcil Hayvan Besleme ile zamanlanmış ve özelleştirilmiş besleme yapmanız mümkün. Uygulama üzerinden yapacağınız beslemeler için porsiyonu ayarlayabilir ve evcil hayvanınızın aşırı beslenerek obezite sorunu yaşamasının önüne geçebilirsiniz.

Evcil hayvanınızın türünü ve diğer tüm bilgilerini girerek sizin için özel olarak planlanmış besleme programını kullanabilirsiniz.

İzleme

Gece görüşüne sahip (otomatik/manuel kontrol), 1080P HD kamera, evcil hayvanınızı gece gündüz izlemeniz için harika bir görüntü sağlar. Evde neler olduğunu her daim kontrol edebilirsiniz.

Konuşma

Merhaba diyebileceğiniz ve evcil hayvanınızı her yerde dinleyebileceğiniz ve endişeli veya yaramaz olduğunda yatıştırabileceğiniz yüksek kaliteli mikrofon ve hoparlör ile evcil hayvanınızın yanında olduğunuzu hep hissettirin!

Paylaşma

Anlık fotoğraf çekin ve bunları anında sosyal platformlarda paylaşın. Aynı anda 8 kullanıcıya kadar çevrimiçi izlemeyi destekleyen cihazınız ile tüm ailenin evde olan biteni izlemesini sağlayın.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz SKYMEE uygulaması ile yönetebilirsiniz.
    1 cihaza aynı anda 8 hesap bağlanabilir.
    Kamera görüntü kalitesi 720p ve 1080p olarak ayarlanabilir.
    8 litre mama kapasitesi bulunur.
    Otomatik besleme programı oluşturabilir veya manuel olarak istediğiniz saatte besleyebilirsiniz.
    Mama kabı azaldığında size uyarı bildirimi gönderilir.
    Hareket sensörü bulunur. Alarmı açmanız durumunda hareket algılanınca telefonunuza uygulama üzerinden bildirim gönderilir ve anın fotoğrafı çekilir.
    Mikrofon ve hoparlör sayesinde uygulama üzerinden evcil hayvanınıza seslenebilir ve onun çıkardığı sesleri duyabilirsiniz.
    Pil ve güç adaptörü ile çalışabilmektedir. Elektrik kesintisi dahilinde pillerden enerji almaya başlar. Piller sete dahil değildir.
    Cihaz 2.4G WiFi ile çalışır. 5G’yi henüz desteklememektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR