Simple Solution Kediler İçin Leke ve Koku Giderici 1000ml
Simple Solution Kediler İçin Leke ve Koku Giderici 1000ml

Simple Solution Kediler İçin Leke ve Koku Giderici 1000ml

İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 438,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 394,20 TL(KDV Dahil)
Barkod : 10279904336
53,66 TL 'den başlayan taksitlerle

Simple Solution Kediler İçin Leke ve Koku Giderici 1000ml

Bu formül özellikle kızgınlıktaki kediniz için geliştirilmiştir. 
Aynı zamanda; idrar, dışkı, kan, kusmuk, tüy yumakları, kir, kahve, meyve suyu, gazlı içecek, şarap, yiyecek, çim lekeleri ve özelikle kedilerin kızgınlık nedeniyle etrafa bıraktıkları kokuyu tamamıyla yok eder.
 

Kullanım Talimatı:
1-) Ürünü kirlenmiş bölgeye bolca uygulayınız. Halıya uygulama yaparken ürünü kirli bölgenin 2 katı büyüklüğünde bir alanda kullanınız ve ürünün halı tabanına ve alt yüzeyine de işlediğinden emin olunuz.

2-) Enzimlerin ve Pro-Bacteria™ formülünün organik proteinleri parçalaması için 10 dakika veya daha fazla süre bekleyiniz. Fazla nemi renk vermeyen bir bezle kurulayınız.

3-) Bölgenin 24-48 saat boyunca tamamen kurumasını bekleyiniz ve ardından elektrik süpürgesi ile iyice temizleyiniz. Bölge kuruduktan ve leke ile koku giderildikten sonra, ilgili alanı suyla durulayınız ve kalıntıları gidermek için temiz, nemli bir bez kullanınız.

Kullanım Öncesi: Katı ve sıvı atıkları temizleyiniz. Ürünü iyice çalkalayınız ve uygulama yapacağınız yüzeyin göze çarpmayan bir kısmında ürünün renk değişikliğine yol açıp açmadığını kontrol ediniz. Ahşap yüzeyler için ilgili üreticinin önerilerine uyunuz. Deri yüzeylerde kullanıma uygun değildir.

Halı Temizleme Makineleri: Yukarıdaki talimatları takip ederek çok kirli alanlara ön işlem yapınız. Makinenin leke temizleme gücünü artırmak için her 4 L şampuan-su karışımına 120 ml ürün ekleyiniz.

Çamaşır Ön Yıkaması: Ürünü kirlenmiş alana iyice uygulayınız ve 10 dakika bekletiniz, ardından yıkayınız.

Uygulama yaptığınız bölge kuruduğunda koku devam ediyorsa ürün kokunun kaynağına nüfuz etmemiş demektir. Bu durumda ürünü yeniden uygulayınız ve ürünün kirli bölgeye tamamen emdirildiğinden emin olunuz.

Kullanım alanları:
HALILAR
DÖŞEMELER
YATAK TAKIMLARI
KIYAFETLER
SUYLA TEMİZLENEBİLEN TÜM YÜZEYLER

 
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR