Sanicat Pink Passion Topaklanan Kedi Kumu 10 lt
Sanicat Pink Passion Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

Sanicat Pink Passion Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

Marka : Sanicat
İndirim Oranı : %5 indirimli
Fiyat : 70,40 TL(KDV Dahil)
indirimli : 66,88 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8411514804954
9,10 TL 'den başlayan taksitlerle

Sanicat Pink Passion Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

Kediler için, hoş çiçek kokusu bulunan, ultra topaklaşma özelliğine sahip, pembe bentonit kedi kumudur.% 100 doğal pembe bentonitten üretilmiştir.Her kullanımda çevreye hoş bir çiçek kokusu bırakmaktadır.Odour control özelliği, kötü kokuları doğal bir şekilde etkisiz hale getirerek kediniz için hijyenik ve güvenli bir ortam sağlar.Sanicat kedi kumları, ultra topaklaşma özelliğine sahiptir.Maksimum hijyen ve kolay bakım sağlar.Uzun sürede tüketilir, ekonomik kedi kumudur. Ürünün 
Kum kabına 5 cm yüksekliğinde doldurunuz. Günlük olarak katı atık maddeleri ve topaklanmış kumu bir kürek yardımıyla temizleyiniz ve kumu karıştırınız. Eksilen kumu ilave ediniz. Haftada bir kez kumun tamamını dökerek kum kabını temizleyiniz. 
Kedi kumunu ve atık topaklarını tuvalete atmayınız. Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz. Temiz ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Kedi kumunu başka bir kedi kumu ile karıştırarak kullanmayınız. İyi bir sonuç için torbayı bir kaç kez çevirerek kumun karışmasını sağlayınız. Kum kabının mama ve su kabından uzak bir noktada olmasına dikkat ediniz.

Çeşit
Doğal Kumlar
Ambalaj
10 Lt ve Üzeri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR