Sanabelle Urinary İdrar Yolu Problemli Kediler İçin Mama 2 Kg
Sanabelle Urinary İdrar Yolu Problemli Kediler İçin Mama 2 Kg

Sanabelle Urinary İdrar Yolu Problemli Kediler İçin Mama 2 Kg

Marka : Sanabelle
İndirim Oranı : %15 indirimli
Fiyat : 992,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 843,20 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4015598017398
114,77 TL 'den başlayan taksitlerle

Sanabelle Urinary İdrar Yolu Problemli Kediler İçin Kuru Kedi Maması 2 Kg

Sanabelle Urinary, özellikle hassas idrar yollarına sahip kediler için uygundur.İçerikteki miktarı azaltılmış protein ve mineral maddeler sayesinde atıkların alt idrar yollarına atılımını kolaylaştırır.  Sanabelle Urinary böbrekler ve boşaltım organları üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.  Sanabelle Urinary çok lezzetlidir ve sindirilebilirliği çok yüksektir.
Taze kümes hayvanlarından elde edilen yüksek seviyeli hayvansal protein, mamaya olağanüstü protein kalitesini ve aromasını kazandırır. sanabelle'de sadece sıkı kalite kontrollerden geçmiş, özenle seçilmiş malzemeler kullanılır.Dolayısıyla sanabelle, kanatlı ürünleri ve yumurta gibi hayvansal malzemelerin sadece yüksek kaliteli olanlarını içermektedir.sanabelle, yapay renklendirici veya yapay tatlandırıcı içermez ve sanabelle'in üretiminde genetiği değiştirilmiş organizmalar, granüler hayvansal maddeler veya mezbaha artıkları kullanılmaz. vitamin E, vitamin C ve iz element Selenyum, vücut hücrelerini, metabolizmada oluşan yan ürünlerin verdiği hasardan koruyan önemli antioksidanlardır. Ayrıca yaşlanma sürecine karşı da çalışırlar.özel su taşıma ajanı, suyun vücuda alınması ve vücuttan atılmasını doğal yollarla destekler ve dolayısıyla idrar yollarında taş oluşumunu ve bunun sonucunda oluşacak böbrek hasarlarını engelleyici bir artı destek görevi görür. İyi dengelenmiş, yüksek omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içeriği ve özellikle iz element çinkonun etkili çinko-şelat formunda ilavesi, kedinize kalıcı bir canlılık, mükemmel bir görüş gücü, yumuşak bir deri, parlak tüy örtüsü sağlar ve kedinizin doğal bağışıklığını destekler. frukto-oligosakkaritler, yüksek emilimli doğal mineraller ve keten tohumu, kedinizin arzu edilen barsak florasını stimule eder, düzenli bir sindirim sağlar ve dışkı kokusunu azaltır. naturel saponinler içeren Yucca özütleri, dışkıdaki hoş olmayan kokulara yol açan yan atıklarıazaltıp onlara bağlanır. Dahası Yucca besin maddelerini yararlanımını arttırır ve intestinal flora üzerinde olumlu etkileri de vardır.belli bitkisel liflerin kullanımı, tüy yumağı oluşumunu azaltır ve oluşmuş tüy yumaklarının da barsaklardan rahatça geçebilmesini mümkün kılardoğal görüş gücünü destekleyen özel vitaminlerden oluşan etkili  kombinasyon, yaşla birlikte oluşabilecek görme kayıplarını da azaltmakta yardımcıdır. aromayı içerde hapseden pratik, fermuar sistemli  400g ve 2 kg ve musluk sistemli 10 kg paketlerde  sunulmuştur. Böylece paket içindeki oksijen miktarı azaltılmış ve mama, aroma kaybı ve oksidasyondan korunmuş olur.mükemmel protein kalitesi ve yüksek besin yoğunluğu sayesinde sanabelle kitten, yavru kedilerin optimum gelişimini destekler. sanabelle kitten ekstra vitaminler ve iz elementlerle donatılmıştır ve dolayısıyla yavru kedilerin yaşam gücünü ve bağışıklığını destekler.
Sanabelle adult, iyi dengelenmiş besin maddeleri, mineraller, vitaminler ve iz elementler içerir. Yaşam gücünün ve keyifli bir hayatın temelini oluşturan bu maddeler aynı zamanda kedinizin doğal bağışıklığını da destekler sanabelle sensitive, hassas bir mideye ve intestinal sistem sorunlarına sahip kediler için özel olarak geliştirildi. sanabelle sensitive yüksek yoğunlukta gıda maddeleri içerir ve  yararlanım, lezzet ve sindirilebilirlik açısından kusursuzdur. Dolayısıyla da gerekli günlük mama tüketimi gözle görünür şekilde azalır, hem de  mide ve barsaklarda olumlu etki oluşur sanabelle hair&skin, yetişkin kedilerin tüy ve deri sağlığının desteklenmesi amacıyla özellikle üretilmiş eksiksiz bir mamadır. Yüksek miktarda zengin sıvı ve katı yağlardan oluşan içeriği, zarif, parlak ve ipeksi bir tüy örtüsü sağlar. sanabelle hair&skin'de bulunan vitaminler ve iz elementler de ayrıca bu etkiyi güçlendirir.özel bileşenlerin içinde doğal olarak bulunan deniz kabuğu tozu kıkırdak sağlığı elementleri, kıkırdak metabolizmasına ve eklem hareketliliğine besinsel  destek sağlar.sanabelle grande, özel tane büyüklüğü olan bir kedi kuru maması ve bu özel büyük taneler, kedinin mamayı çiğneyerek yemesini sağlar. Tanelerin özel yapısından dolayı sanabelle grande aynı zamanda diş sağlığını da destekler.anabelle urinary, özellikle hassas idrar yollarına sahip kediler için uygundur. İçerikteki miktarı azaltılmış protein ve mineral maddeler sayesinde böbreklerin besinleri parçalama gereksinimi de azalır. sanabelle urinary, böbrekler ve boşaltım organları üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.sanabelle dental, özellikle hassas ağız hijenine sahip yetişkin kediler için uygundur. Tanelerinin özel yapısı ve büyüklüğü sayesinde kedi mamayı hem çiğneyecek hem de mama taneleri kedinin dişyüzeylerine sürtecektir. Bu etki, yapılandırılmış bitki lifleriyle arttırılmıştır. Sanabelle light, düşük aktivitesinden ötürü veya kısırlaşma sonrası kilo alma meyili olan kediler için üretilmiş düşük kalorili, eksiksiz kedi mamasıdır. İçeriğindeki yüksek lif miktarı sayesinde tokluk hissi yaratır ve yavaş yavaş, kalıcı bir kilo düşüşü sağlar. sanabelle senior, 8 yaşın üstündeki yaşı ilerlemiş kedilerin gereksinimlerine uygun hazırlanmış özel bir mamadır. sanabelle senior, azaltılmış enerji, protein ve mineral içeriğine fakat arttırılmış, özel bir lif içeriğine sahiptirham lif. sanabelle senior'un içindeki özel vitamin kombinasyonu, vücuttaki hücreleri yaşlanma etkilerine karşı beslenme yoluyla korur.

Mamanın İçeriği:
Kanatlılardan elde edilen et (taze, 20 %), pirinç, pirinç unu, hayvansal yağlar, taze ciğer (5 %), iç yağı (kurutulmuş), somon balığı unu, kümes hayvanları proteini (kurutulmuş), rendelenmiş kuru pancar (şekeri alınmış), protein hidrolizat, bezelye lifleri, patates proteini, selüloz lifleri, kalsiyum karbonat, bezelye (kurutulmuş), somon balığı yağı, keten tohumu, balık unu, tam yumurta (kurutulmuş), maya (kurutulmuş, dahil. 0,1 % mananoligo sakkarit, 0,06 % β glukan), potasyum klorür, kırmızı yaban mersini (kurutulmuş), yaban mersini (kurutulmuş), yeşil dudaklı istridyeler (kurutulmuş), aynı safa çiçeği (kurutulmuş), hindiba tozu, kurutulmuş yuka bitkisi. 

Mamanın Analizi:

Protein 24,5 %, yağ oranı 21,5 %, ham lif 4,5 %, ham kül 5,5 %, kalsiyum 0,7 %, fosfor 0,65 %, sodyum 0,4 %, magnezyum 0,06 %.
Genel Hatırlatmalar:
Nemli, sıcak  ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız.
Kuru mama ile birlikte sürekli  taze ve temiz  içme suyu bulundurunuz.
Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden.
Ambalajı değişik olan ürünler olabilir.Ama  ürün içeriği aynıdır.
Günlük Beslenme Tablosu: 
Kedi Ağırlığı                   Mama Miktarı 
    0,5 Kg                            25 Gr
       1 Kg                            45 Gr
       2 Kg                            55 Gr
       3 Kg                            75 Gr
       4 Kg                            85 Gr 
       5 Kg                            90 Gr
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR