Sanabelle Hair Skin Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 2 Kg
Sanabelle Hair Skin Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Sanabelle Hair Skin Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Marka : Sanabelle
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 980,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 784,01 TL(KDV Dahil)
Barkod : 4015598017350
106,71 TL 'den başlayan taksitlerle

Sanabelle Hair Skin Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Sanabelle Hair & Skin, yetişkin kediler için dengeli bir kuru mamadır. Evcil hayvanınızın cildinin sağlıklı ve tüylerinin parlak kalmasına yardımcı olan özenle seçilmiş malzemelerle üretilmiştir. Omega 3 ve omega 6 dahil olmak üzere temel doymamış yağ asitlerinin kaynağı olan çok sayıda değerli sıvı ve katı yağlar içerir. Sıvı ve katı yağlar ile birlikte vitaminlerin ve eser elementlerin özel bir kombinasyonu cildin yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur. kürk kalın ve parlak. Sanabelle Hair & Skin kuru kedi maması tüm kedi ırkları için uygundur.
Bu harika tatma mama tanesi, kedinize en kaliteli hayvansal protein sağlayan yüksek oranda taze kümes hayvanları ve somon içerir. Ayrıca omega 3 ve omega 6 yağ asitleri açısından zengin balık yağları içerir. Çinko bileşikleri (şelat), keten tohumu, biyotin ve yağ asitlerinin kombinasyonu, parlak bir tüy ve sağlıklı bir cildi destekler. Sanabelle Hair & Skin renk, aroma veya koruyucu gibi hiçbir yapay katkı maddesi kullanılmadan üretilmiştir. Yuka özü, midye eti, hindiba tozu, kadife çiçeği, vitamin ve mineraller gibi fonksiyonel bileşenlerle zenginleştirilmiştir. Bu en kaliteli malzemeler, en hassas kedilerin bile mükemmel emilim oranları ve sindirilebilirliği ile lezzetli, besleyici bir yemekten faydalanabilmesi için özenle seçilmiştir.

 

Malzemeler: Taze kümes hayvanları (en az %20), pirinç, hayvansal yağ, patates proteini, sorgum, somon unu, kümes hayvanları unu, karaciğer unu, hidrolize protein, selüloz lifleri, greaves (kurutulmuş), pancar küspesi (şekeri alınmış), et unu, keten tohumu , maya (kurutulmuş), balık yağı, potasyum klorür, yaban mersini (kurutulmuş), yaban mersini (kurutulmuş), midye eti unu, hindiba tozu, kadife çiçeği (kurutulmuş), avize özü (kurutulmuş).

Katkı maddeleri: Kg başına besin katkı maddeleri: A vitamini (25000 IU), D3 vitamini (1500 IU), E vitamini (600mg), B1 vitamini (20mg), B2 vitamini (22mg), B6 vitamini (20mg), B12 vitamini (40mcg), C vitamini (400mg), biotin (400mcg), pantotenik asit (20mg), niasin (80mg), folik asit (2mg), kolin (2450mg), taurin (2000mg), bakır [bakır (II) sülfat pentahidrat olarak] (10mg), çinko [çinko olarak oksit] (30 mg), çinko [bir amino asit çinko şelatı, hidrat olarak] (40 mg), iyot [kalsiyum iyodat susuz olarak] (2 mg), selenyum [sodyum selenit olarak] (0,2 mg)
Teknolojik katkı maddeleri: Antioksidanlar

Analitik bileşenler: Protein %32.0, Yağ 19.0 %,Lif %2,5, Kül %6.6, Kalsiyum %1,15, Fosfor %1.0, Magnezyum %0.08

 

Yaş Seçimi
Yetişkin (1-7 Yaş)
Kedi/Köpek Seçimi
Kedi Mamaları
Formu
Kuru Mama
Özellik
Sensitive (Sindirim Sis.) Hypoalerjenik Hairball (Tüy Yumağı)
İçerik Seçimi
Tahılsız
Paket Boyutu
1 - 3 Kg
Lezzet
Tavuk-Hindi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR