Purr Pillow Purple Peluş Kedi Oyuncağı, Tüylü Kedi Oyuncağı, Petstages
Purr Pillow Purple Peluş Kedi Oyuncağı, Tüylü Kedi Oyuncağı, Petstages

Purr Pillow Purple Peluş Kedi Oyuncağı

Marka : Petstages
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 600,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 540,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 871864007197
73,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Purr Pillow Purple Peluş Kedi Oyuncağı

Petstages'in Purr Yastık Kitty'si, ayrılık kaygısı yaşayan veya kucaklaşmayı seven her kedinin sahip olması gereken bir üründür! Bu yumuşak, rahat ve sevimli tembel hayvanın, stresli olduklarında kedileri sakinleştiren tanıdık, rahatlatıcı bir mırıltısı vardır. Mırıltı mekanizması sıkılarak kolayca devreye girer ve 2 dakika sürer. Yıkama zamanı geldiğinde mırıltı mekanizmasını çıkarıp yumuşak kabuğu çamaşır makinesine yerleştirmeniz yeterli. Mırıltı mekanizmasını değiştirmeden önce kurumasını bekleyin.

Bu yumuşak peluş mırıldanan kedi oyuncağı, ayrılık kaygısı yaşayan veya stres belirtileri gösteren kedileri sakinleştirmenin harika bir yoludur.
Kedi Mırıltısı Yastığı, oyuncağı her sıktığınızda veya kucakladığınızda 2 dakika süren tanıdık, rahatlatıcı bir kedi mırıltısı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Yumuşak kumaş ve parlak renkler, bu Purr Pillow Kitty'yi favori uyku arkadaşı yapacak.
Sadece mırıltı mekanizmasını çıkarıp yumuşak kumaş kabuğunu çamaşır makinesine yerleştirerek kedinizin en sevdiği yeni kucak oyuncağını temiz tutun. Mırıltı mekanizmasını değiştirmeden önce kurulayın.
Hiçbir oyuncak %100 güvenli değildir. Oyuncakları denetimsiz evcil hayvanların yanında bırakmayın. Hasar görmüşse oyuncağı çıkarın ve değiştirin.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR