ProPlan Savoury Cake Sığır Etli Domatesli Kedi Konservesi 85 Gr
ProPlan Savoury Cake Sığır Etli Domatesli Kedi Konservesi 85 Gr
ProPlan Savoury Cake Sığır Etli Domatesli Kedi Konservesi 85 Gr

ProPlan Savoury Cake Sığır Etli Domatesli Kedi Konservesi 85 Gr

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 27,98 TL(KDV Dahil)
indirimli : 22,39 TL(KDV Dahil)
Barkod : 7613035442474
3,05 TL 'den başlayan taksitlerle

ProPlan Savoury Cake serisi kedinize alışılagelmiş kedi konservelerinden farklıdır. 1-7 Yaş arası kediler için ince doğranmış Dana, tavuk ve balık etleriyle, sos ile seçilmiş sebzelerden oluşur. Kedinizin sağlığı için gerekli vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiştir. Savoury Cake serisi kedi maması Purina kalitesiyle üretilmiştir.

ProPlan Savoury Cake Sığır Etli Domatesli Kedi Konservesi 85 Gr

Her öğünde bir minik dostunuza lüks bir dokunuş katın. GOURMET ® Savory Pastaları serisini deneyen kediler, lezzetli bir sosla hazırlanan tarifleri içeren enfes tatlar ile her yemeği unutulmaz bir deneyim haline getirecek.
Özel olarak seçilmiş, yüksek kaliteli malzemelerle yapılmıştır. Bu yüzden sofistike bir damak tadı olan kediniz varsa, SAVOURY CAKE serisini mutlaka deneyin.
En seçici kedileri bile, GOURMET ® Gold Savory Cake ile çok şanslı olduklarını düşüneceklerdir.
Analitik bileşenler: Nem: %74.0 Protein: %17.0 Yağ: %4.0 Ham kül: %2.0 Ham lif: %1.1

Kedi maması hakkında genel bilgi;

  Kedi sahipleri çok iyi bilir ki kediler insanlar için çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle her zaman onlar için en iyisini yapmayı isteriz. Bizler için son derece önemli bir yere sahip olan kedilerimizi beslerken çok dikkatli ve hassas davranmalıyız. Kedi beslemenin bazı püf noktaları bulunmaktadır. Bunlardan biri kedilerinizi beslerken gelişim sürecine, yaşına ve kilosuna dikkat etmeniz gerektiğidir, yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için ayrı bir şekilde formüle edilmiş konserve kedi mamaları bulunmaktadır. Bunun nedeni ise her kedinin içerisinde bulunduğu zaman içerisinde farklı farklı besin ihtiyaçlarına sahip olduğudur. Kedi mamaları kedinizin yaşına uygunluk göstererek ihtiyaçları olan besin değerlerini dengeli bir şekilde almalarına yardımcı olmaktadır. Kedileriniz için tercih ettiğiniz yaş kedi mamaları kaliteli ve besin değerleri bakımından oldukça zengin olmalıdır. Kaliteli kedi mamaları fiyatlarının biraz daha fazla olması açısından kendisini belli etmektedir. Fiyatı uygun olanlarında kalitesiz olduğu düşüncesine varmak oldukça yanlıştır. Kaliteli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu üzerinde yazılı olan besin değerlerine bakmak olacaktır. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR