Pro-Nutrition Urinary İdrar Yolu Sağlığı Köpek Maması 2kg, Diyet Light Köpek Mamaları, Pro-Nutrition
Pro-Nutrition Urinary İdrar Yolu Sağlığı Köpek Maması 2kg, Diyet Light Köpek Mamaları, Pro-Nutrition

Pro-Nutrition Urinary İdrar Yolu Sağlığı Köpek Maması 2kg

İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 790,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 711,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3269872230206
96,78 TL 'den başlayan taksitlerle

Pro-Nutrition Urinary İdrar Yolu Sağlığı Köpek Maması 2kg

Protect Urinary, özel beslenme ihtiyaçları olan Köpekler için tam bir diyetetik mamadır "Oksalat taşlarının oluşumunun azaltılması" ve "Struvit taş tekrarının azaltılması".

Faydaları;

İdrar taşlarının (strüvit, oksalat) gelişimini azaltmak ve ideal idrar pH'ını korumak için düşük oksalat seviyesi ve ideal iyon dengesi, potasyum sitrat, amonyum klorür içeren formül.
Düzgün bir idrar fonksiyonu için funda çiçeği, ıhlamur, mürver, ayı üzümü, yaban mersini, İdrar konforu için keçi sakalı otu, Kanada şifa otu içermektedir.

İçindekiler: Kurutulmuş hayvansal proteinler (min. %17) (tavuk, ördek, hindi). Pirinç. Ördek yağı. Bezelye. Patates nişastası. Mısır glüteni. Mısır. Kabuğu soyulmuş yulaf. Elma lifleri. Yumurta. Hayvansal protein hidrolizatları. Keten tohumu. Bakla lifleri. Deniz tuzu. Balık yağı. Balık otolizatları (%1). Bira mayası. Kil. Potasyum sitrat. Amonyum klorür. Metiyonin. Dikalsiyum fosfat. Frukto-oligosakkaritler. Potasyum klorür. Funda. Ihlamur. Kanada şifa otu. Keçisakalı otu. Mürver. Ayı üzümü. Kalsiyum sülfat. Yaban mersini. Biberiye özleri. Vitaminler ve eser elementler. İdrar alkalileştirici maddeler: potasyum sitrat (%0,5). İdrar asitleştirici maddeler: amonyum klorür. Düşük seviyede kalsiyum oksalat.

Mamayı, evcil hayvanın önceki mamasından geçiş sırasında kademeli olarak, doğrudan poşetten veya poşet üzerinde yazılı orand tablosuna göre nemlendirilmiş olarak servis edin. Günlük miktarlar hayvanın cinsine, ağırlığına ve aktivitesine göre ayarlanmalıdır. En iyi sonuçları elde etmek için, önerilen günlük miktarlara uyulduğundan emin olun ve hayvana başka bir yiyecek vermeyin. Kullanmadan önce veya kullanım süresini uzatmadan önce bir veteriner hekimden tavsiye alınması tavsiye edilir.

Önerilen kullanım süresi: Başlangıçta 6 aya kadar.

Paket Boyutu
2 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR