Pro-Nutrition Obesite Kilo Kontrolü İçin Kedi Maması 2kg, Diyet ve Light Kedi Mamaları, Pro-Nutrition
Pro-Nutrition Obesite Kilo Kontrolü İçin Kedi Maması 2kg, Diyet ve Light Kedi Mamaları, Pro-Nutrition

Pro-Nutrition Obesite Kilo Kontrolü İçin Kedi Maması 2kg

İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 890,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 801,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3269872660201
109,03 TL 'den başlayan taksitlerle

Pro-Nutrition Obesite Kilo Kontrolü İçin Kedi Maması 2kg

 

Protein açısından zengin, yağ oranı düşük formül (3290 kcal/kg), kas kütlesini korurken yağ kütlesi kaybı için L-karnitin, Aynı hacimde porsiyon sunmak ve açlık hissini azaltmak için Psyllium ve bakla lifleri, Optimal sindirim konforu ve iyi bir karaciğer koruması için enginar, chia tohumu ve bitkisel karbon içermektedir.

Protect Obésité, "Aşırı vücut ağırlığının azaltılması" ve "Glikoz tedarikinin düzenlenmesi (Diabetes mellitus)" gibi özel beslenme ihtiyaçları olan kediler için eksiksiz bir diyetetik mamadır.

İçindekiler: Kurutulmuş hayvansal proteinler (min. %28) (tavuk, ördek, hindi). Bakla lifleri. Mısır glüteni. Pirinç. Tapyoka. Elma lifleri. Ördek yağı. Keten tohumu. Bezelye. Kurutulmuş balık. Hayvansal protein hidrolizatları. Balık otolizatları (%0,6). Kil. Psyllium lifleri. Bira mayası.
Enginar. Balık yağı. Amonyum klorür. Chia tohumu. Potasyum klorür. Deniz tuzu. Kalsiyum sülfat. Metiyonin. Taurin. Frukto-oligosakkaritler. Bitkisel karbon. Yucca. Biberiye özleri. L-karnitin. Vitaminler ve eser elementler.

Mamayı, evcil hayvanın önceki mamasından geçiş sırasında yavaş yavaş, doğrudan poşetten veya poşet üzerinde yazılı oran tablosuna göre yeniden nemlendirilmiş olarak servis edin. Günlük miktarlar hayvanın cinsine, kilosuna ve aktivitesine göre ayarlanmalıdır. Mamayı kullanmadan veya kullanım süresini uzatmadan önce bir beslenme uzmanının veya veteriner hekimin görüşü alınmalıdır. En iyi sonuçları elde etmek için, tavsiye edilen günlük miktarlara uyulduğundan emin olun ve hayvana başka bir yiyecek vermeyin. Kullanmadan önce ve kullanım süresini uzatmadan önce bir veteriner hekimden tavsiye alınması tavsiye edilir. Önerilen kullanım süresi (aşırı vücut ağırlığı durumunda): Hedef vücut ağırlığına ulaşılana kadar ve hedef vücut ağırlığını korumak için gerekirse daha sonrasında. Önerilen kullanım süresi (Diabetes mellitus durumunda): Başlangıçta 6 aya kadar.
 

 

Paket Boyutu
2 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR