PisyCat İncili Kedi Tasması Yeşil 10 mm 30 Cm
PisyCat İncili Kedi Tasması Yeşil 10 mm 30 Cm

PisyCat İncili Kedi Tasması Yeşil 10 mm 30 Cm

Marka : Pisy Cat
İndirim Oranı : %8 indirimli
Fiyat : 25,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 22,88 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681900017965
3,11 TL 'den başlayan taksitlerle

İncili Kedi Tasması

Çevredekiler kedi boyun tasmaları sayesinde kedinin sahipli olduğu algısına varır. Zilli kedi tasması kedinizin nerede olduğunu kolay bulmanıza yardımcı olur. İnce ve suni deriden imal edilen tasmaları kedinizin güvenliği için şarttır.

PisyCat İncili Kedi Tasması Yeşil 10 mm 30 Cm

 

Evcil hayvanlar için en güzel aksesuar tasma desek yanlış söylememiş oluruz. Kedinin sahibi olduğu anlamına gelen tasmalar kedinizin güvenliği açısından önem taşır.

Boyun tasmalarına takılan çan kediler için bazen kabul edilmez olsa da zilli kedi tasması özellikle ev içerisinde kedinizin yerinin belirlenmesine yardımcı olmaktadır.

Tercih edilen kedi tasması modelleri arasında deri kedi tasmaları kedinizin boynunda bir künye ile birleştirildiğinde kaybolduklarında kolay bulunmalarını sağlar.

Pisycat İncili kedi boyun tasmaları kedinize şıklık katmak için incilerle süslenmiş suni deriden imal edilmiştir ve boyun çevresi max 30 cm olan kediler için uygundur.

Kedi boyun tasmaları tercih eden kedi sahiplerinin dikkat edilmesi gereken bir konuda uyarmak isteriz. Kedinizin tasmadan herhangi bir yere takılıp boğulmasını engellemek için lütfen boyundan kolay çıkacak şekildeki tasmaları tercih ediniz.

4 Farklı renkte üretilen incili kedi tasması yavru kedi için de kullanabileceğiniz suni deri kedi tasmasıdır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR