Petstages Lil Avocato Diş Sağlığı Kedi Çiğneme Oyuncağı, Kedi Otlu Oyuncak, Petstages
Petstages Lil Avocato Diş Sağlığı Kedi Çiğneme Oyuncağı, Kedi Otlu Oyuncak, Petstages

Petstages Lil Avocato Diş Sağlığı Kedi Çiğneme Oyuncağı

Marka : Petstages
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 362,76 TL(KDV Dahil)
indirimli : 326,48 TL(KDV Dahil)
Barkod : 700603678407
44,44 TL 'den başlayan taksitlerle

Petstages Lil Avocato Diş Sağlığı Kedi Çiğneme Oyuncağı

Petstages'den Catnip Dental Chews, kedinizin diş sağlığını iyileştirmek için dişleri temizler ve diş etlerine masaj yapar! Diş etlerine karşı nazik olan ve aynı zamanda yumuşak plak ve tartarın çıkarılmasına yardımcı olan ağ örgü malzemesinden yapılmıştır. Bu sevimli diş kedisi çiğneme oyuncakları, kedinizi çekmek ve oynamak için onlara enerji vermek için kedi nanesi ile doldurulur. Hafif ve çok duyusal bir deneyim için tüyler, çanlar ve çeşitli kumaşlar gibi farklı özelliklerle inşa edilmiş, kedinizin seveceğinden emin olabilirsiniz! Bu diş çiğneme oyuncakları, her yaştan kediler için mükemmel olan çeşitli stillerde gelir!

Dişleri temizlemeye yardımcı olur:
Petstages diş kedisi çiğneme oyuncakları, kedinizin oynarken ve çiğnerken dişlerindeki yumuşak plak ve tartarı nazikçe temizleyen ağ malzemeden yapılmıştır.
Fırlat ve Yakala
Petstages Lil' Avacado Diş Sağlığı kedi çiğneme oyuncağı ile kedinizdeki küçük avcıyı ortaya çıkarın! Bu sevimli çiğneme oyuncağı, kedinizi eğlenceli bir oyuna sokmak veya kendi kendilerine sopa ve squat yapmasına izin vermek için mükemmeldir.
Olumlu çiğneme davranışını teşvik eder:
Diş çıkaran bir yavru kediniz veya çiğnemeyi seven yaşlı bir kediniz olsun, Petstages'in bu dişçi kedisi çiğneme oyuncakları, dürtülerini tatmin etmeye ve davranışlarını ellerinizden ve mobilyalarınızdan uzaklaştırmaya yardımcı olabilir!
Catnip doldurulmuş çiğneme oyuncağı:
Kediniz dişlerini bu sevimli kedi çiğneme oyuncaklarından birine soktuğu andan itibaren karşı konulmaz bir ısırık için kurutulmuş kedi nanesi ile doldurulmuştur!
Güvenli oyun:
Hiçbir oyuncak yıkılmaz değildir. Denetimsiz evcil hayvanlarla oyuncak bırakmayın. Hasarlıysa oyuncağı çıkarın ve değiştirin.

**************
Kedi
Malzemesi
Catnipli Kumaş
Şekli
Mini Figür
Kullanım Amacı
Diş Kaşıma Yuvarlama-Yakalama
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR