PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti
PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti
PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti
PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti
PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti

PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti

Marka : PetSafe
Fiyat : 3.950,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 729849167704
537,64 TL 'den başlayan taksitlerle

PetSafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti


Petsafe Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti sadece kristal kum ile kullanılmak üzere dizayn edilmiştir. Her ay bir paket Petsafe Premium Kristal kumun tamamını tuvalet kutusunun içine boşaltın. Bir kedi için bir paket kum bir ay yetecektir. Kediniz tuvaleti kullandıkça kristal kum sıvı atığı ve katı atığın içindeki sıvıyı emecek böylece koku kontrolü sağlanacaktır. Kutunun altında yer alan tepside sıvı atık pedi yer almaktadır. Kristal kumun hemen emmediği sıvı atık bu ped sayesinde  emilecektir. Altta yer alan hava kanalları hava akışı sağlayarak kumun daha uzun ömürlü ve az kokulu olması sağlamaktadır. Tuvalet ile birlikte gelen eleme küreğini günlük olarak katı atıkları toplamak için kullanabilirsiniz. Kedi, tuvaletini terk ederken üzerine bastığı ızgara, patilerine yapışan kristal kumların tekrar kutuya dökülmesini sağlar. Böylece etrafa daha az kum saçılır. Tek bir kedinin kullanımında  bir paket kristal kum bir ay yeterlidir. Kirlenen kristal kumu bir ay sonra döküp kutuyu temizledikten sonra yeni bir paket ile tuvaleti doldurmanız yeterli olacaktır.

ÖZELLİKLER

Uzun Kullanıma Uygun Kristal Kedi Kumu – Tuvaletin altında yer alan hava kanalları kumun kullanım ömrünü uzatmaktadır. Bir kedi için bir paket Premium Kristal Kum, biray yetecektir.

Koku Kontrolü - Üstün kalite kristal kum sıvı atığı ve katı atığın sıvı kısmını emer, böylece topaklaşan kumdan 5 kat daha fazla kokuyu hapseder.

Temiz Yerler - Kedi, tuvaletini terk ederken üzerine bastığı ızgara, patilerine yapışan kristal   kumların tekrar kutuya dökülmesini sağlar.

 İki Kat Koruma – Üstün özellikli kristal kedi kumu sıvı atığın neredeyse tamamına yakınını  tutar. Kumun hemen emmediği sıvı atık ise altta yer alan tabladaki emici ped sayesinde tutulur. Bu sistem ile kumun daha kuru ve kokusuz olması sağlanır.

 7 kiloya kadar kediler için uygundur.

 Sadece ev içi kullanım için geliştirilmiştir.

BU ÜRÜNÜN AMBALAJI, KUTUSU AÇILDIĞI TAKDİRDE SAĞLIK VE HİJYEN AÇISINDAN İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR, CAYMA HAKKI KULLANILAMAZ. (Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, Cayma Hakkı İstisnaları Madde 15, ç bendi)

PAKET İÇERİĞİ

Deluxe Kristal Kumlu Kedi Tuvaleti

Bir Paket Premium Kedi Kumu

Askılı Eleme Küreği

Bir Adet Emici Ped

Şekli
Açık Tuvaletler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR