PetRight Köpek Alerji Ve Temizleyen Spreyi 200ML, Deri ve Tüy Bakımı Ürünleri, PetRight
PetRight Köpek Alerji Ve Temizleyen Spreyi 200ML, Deri ve Tüy Bakımı Ürünleri, PetRight

PetRight Köpek Alerji Ve Temizleyen Spreyi 200ML

Marka : PetRight
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 585,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 526,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8683659935026
71,66 TL 'den başlayan taksitlerle

PetRight Köpek Alerji Ve Temizleyen Spreyi 200ML

Pet Right Etki Mekanizması : Çaydaki tanelerden elde edilen bitkisel orijinli bir bileşik olan Tannik Asit doğal haldeki proteini (Native State) denatüre eder. Tannik asit, peptid bağları için yüksek afinitesi nedeniyle, hidrojen bağlarını ve pozitif ve negatif yan zincirler arasındaki tuz köprülerini kırarak peptid zincirinin birincil yapısını etkilemeden ikincil ve üçüncül yapısını etkiler.


Temel olarak, moleküler yapı değişimi anlamında protein denatürasyonunu ikiye ayırmak mümkündür; (1) Tersinir (Geri Dönüşümlü) (Reversible) Denatürasyon: Çeşitli dış etkenler ile, proteinin özellikle tersiyer ve sekonder yapısındaki değişimin etken ortadan kalkınca ve/veya etkisi azalınca tekrar doğal haline (native state) dönmesi olayıdır. (2) Tersinmez (Geri Dönüşümsüz) (İrriversible) Denatürasyon: Çeşitli dış etkenler ile, proteinin özellikle tersiyer ve sekonder yapısındaki değişimin etken ortadan kalkınca ve/veya etkisi azalınca tekrar doğal haline (native state) dönememesi halidir. Bu anlamda, Pet Right’ın içeriğindeki nişastadan elde edilen ve bir oligosakkarit olan Beta-Cyclodextrin ile alerjen proteininin tersinmez (irriversible) olarak denatüre olmasını ve böylelikle “Çevresel Alerjen Kontrolü”nün stabil ve uzun süreli bir şekilde yapılmasını sağlar


Pet Right Hedef Kitlesi : Kedi ve köpek alerjisi olan yetişkinler ve çocuklar, evlerinde alerjiye rağmen kedi ve köpek besleyen kişiler, alerjisi olmadığı halde kedi ve köpek sahiplenen ancak sonradan alerji gelişen kişiler, yakın çevre ve akrabaları arasında pet alerjisi olup kedi ve köpek besleyen yakınlarının evlerine ziyarete giden kişiler, 7’den 70’e kedi ve köpek sahibi olan veya sahiplenmek isteyen kişiler !!!


Pet Right Nedir? : Pet Right su bazlı ve doğal içeriklere sahip bir ürün olup ortamdaki rahatsız edici kedi ve köpek alerjenleri gibi evcil hayvan alerjenlerini nötralize ederek size ve sevdiklerinize alerjenlerden arındırılmış, ferah, taze ve temiz bir ortam sunar. 

Pet Right iç mekanda kullanılan, alerjenleri denatüralize eden bir spreydir. Doğal içeriğe sahip olan Pet Right, yatak, yorgan, yastık gibi hassas yüzeylerin yanı sıra tüm tekstil yüzeylerde rahatça kullanılabilir. Pet Right su bazlı ve doğal içeriklere sahip bir ürün olup, ortamdaki rahatsız edici kedi ve köpek alerjenleri gibi evcil hayvan alerjenlerini nötralize ederek size ve sevdiklerinize kedi ve köpek alerjenlerden arındırılmış, ferah, taze ve temiz bir ortam sunar.

Pet Right Türkiye’de kedi ve köpek alerjenlerini denatürüze edebilen su bazlı ve bitkisel ilk ve tek üründür.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR