Pet Comfort Lodix Mirinda Tarçın Kedi ve Köpek Battaniyesi 50x70cm, Köpek Yatakları, Pet Comfort
Pet Comfort Lodix Mirinda Tarçın Kedi ve Köpek Battaniyesi 50x70cm, Köpek Yatakları, Pet Comfort

Pet Comfort Lodix Mirinda Tarçın Kedi ve Köpek Battaniyesi 50x70cm

İndirim Oranı : %20 indirimli
Fiyat : 365,60 TL(KDV Dahil)
indirimli : 292,48 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8683181134690
39,81 TL 'den başlayan taksitlerle

Pet Comfort Lodix Mirinda Tarçın Kedi ve Köpek Battaniyesi 50x70cm

Köpek battaniyesi, tüylü arkadaşlarına konfor ve sıcaklık sağlamak isteyen evcil hayvan sahipleri için vazgeçilmez bir üründür. Pet Comfort Lodix Mirinda Köpek Battaniyesi, köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış ürünlerden biridir. Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış köpek battaniyesi yumuşak ve rahattır ve köpeklerin sarılıp rahatlaması için mükemmel bir alan sunar. Köpeğiniz ister kanepede, ister sandıkta, ister yerde uyumayı tercih etsin, bu battaniye uzanmak için rahat ve sıcak bir yüzey sağlar.

Pet Comfort Lodix Mirinda Köpek Battaniyesinin temizlenmesi de kolaydır, bu da onu günlük kullanım için mükemmel kılar. Evcil hayvanınız için her zaman temiz ve taze olmasını sağlamak için makinede yıkanabilir ve kurutulabilir. Üstelik köpek battaniyesi, köpeğinizin kişiliğine ve tercihlerine uygun olanı seçmeyi kolaylaştıracak çeşitli renk ve boyutlarda mevcuttur. Köpeğiniz ister küçük, ister orta, ister büyük olsun, mükemmel uyum sağlayan bir beden bulabilirsiniz. Köpek battaniyesi konfor ve sıcaklık sağlamanın yanı sıra köpeklerde kaygıyı azaltmaya da yardımcı olabilir. 

Tüm kedi ve köpek ırkları için uygun, şık ve dekoratif battaniyedir. Bir tarafı fitilli kadife, diğer tarafı peluştur. Çamaşır makinasında 30C de yıkanabilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR