Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı 250 Ml
Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı 250 Ml

Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı 250 Ml

Marka : PET Active
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 177,41 TL(KDV Dahil)
indirimli : 159,67 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8698931092526
21,73 TL 'den başlayan taksitlerle

Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı 250 Ml

 

SiyahTüylü Köpekler için olarak üretilmiştir. Bileşimindeki UV filtresi sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korur. Siyah tüylerde güneşten dolayı oluşabilecek renk solmalarının engellenmesine yyardımcı olur.

Siyah tüylü köpeklerde temizlik amacı ile kullanılır.

 

Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı Bileşimi: Gri-Siyah renkli, çikolata kokulu şampuan. Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, sitrik asit, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, glyceryl Oleate, Pol,sorbat 20, cocomide mea, 5-Chloro-2methyl-isothiazolin-3-one,2-methyl- 2H-İsothiazol-3-one,Sodyum Hidroksit, EDTA, esans ve su ihtiva eder.

 

Pet Active Black Pearl Siyah Tüylü Köpek Şampuanı Uygulama Şekli ve Dozu: Uygulama için önce köpeğin vücudu ılık su ile ıslatılır. Kullanılacak miktar 5 katı suda seyreltikdikten sonra ovularak köpüğün tüm vücuda yayılması sağlanır. 3 - 5 dakika köpüklü olarak tuttuktan sonra köpek yıkanır ve havluyla kurulanır.

 

Hedef Türler için Uyarılar:

6 haftalıktan küçük köpek yavrularında kullanılmamalıdır. Şampuan göze temas etmeden uygulanmalıdır. Uygulanan bölgede irritasyon göründüğü taktirde uygulamaya son veriniz, eğer belli süre içinde iyileşme görülmezse veteriner hekiminize başvurunuz.

Muhafaza Şekli ve Raf Ömrü:

Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığında bırakmayınız. Dondurulmamalıdır. Raf ömrü imal itibari ile 2 yıldır. 

 

Çeşit
Özel Şampuanlar
Gramaj
201-400ML
Kıl Yapısına Göre
Siyah Tüylü
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR