Pet Active Bio GeranioMint Deri-Tüy Bakım Spreyi 100ml
Pet Active Bio GeranioMint Deri-Tüy Bakım Spreyi 100ml

Pet Active Bio GeranioMint Deri-Tüy Bakım Spreyi 100ml

Marka : PET Active
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 88,70 TL(KDV Dahil)
indirimli : 79,83 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8698931092403
10,87 TL 'den başlayan taksitlerle

Bio-GeranioMint Deri ve Tüy Bakım Spreyi

Özellikleri: Geraniol bir monoterpenoid ve bir alkoldür. Geraniol, gül yağı, sitronella yağı ve palmarosa yağının ana bileşenidir. Peppermint oil  (nane yağı)  ve clove oil (karanfil yağı) koku verici ve nemlendirici özelliklere sahiptir.
Kullanım Yeri: Kedi ve köpeklerde cilt ve tüylerin sağlıklı ve parlak olmasını sağlamada, pire, kene ve bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini gidermeye yardımcı olmada kullanılır. 
Kullanım Şekli ve Dozu: Kedi ve köpeklerin tüyleri derisi görülecek şekilde kabartılır. 15 cm uzaklıktan kuyruktan püskürtmeye başlanarak sprey hızlı bir şekilde hareket ettirilerek ve hayvanın tüm vücudunu bacakları ve alt kısmıda dahil olmak üzere kaplandığından emin olarak bütün tüyler ıslanıncaya kadar püskürtülür. Tüyler çıkış yönüne doğrdu fırçalanır. Gerekirse 15 gün sonra tekrarlanabilir.  
Bileşim: Renksiz, hafif sarı renkli çözeltinin 1 ml'si % 0.5-2 geraniol, % 0.1-1 clove oil, % 0.1-0.5 peppermint oil, % 0.05-0.15 sodyum metil 4-hidroksibenzoat ihtiva eder.
Uyarılar: Dostlarımızın gözlerine veya yüzüne püskürtülmemeli. Genital bölgelere temas ettirilmemelidir. 12 haftalıktan küçük hayvanlarda kullanılmamalıdır. Ürün yaşlı, gebe veya emziren hayvanlarda kullanılmadan önce bir veteriner hekime danışılmalıdır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR