PawMax Fıstık Ezmeli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr
PawMax Fıstık Ezmeli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

PawMax Fıstık Ezmeli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Marka : PawMax
İndirim Oranı : %10 indirimli
Fiyat : 90,00 TL(KDV Dahil)
indirimli : 81,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8683071435074
11,03 TL 'den başlayan taksitlerle

PawMax Fıstık Ezmeli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Zararlı kimyasal ve katkı maddesi içermeyen, köpeğiniz için lezzetli ve sağlıklı Fıstık Ezmeli ödül kurabiyesi.

İçindekiler; Tam buğday unu, Yer fıstığı, Yulaf, yumurta,hayvansal yağ, soya lesitini (E322), potasyum sorbat, (E202), Askorbik asit C vitamini (E300).

Ne içermez:  İlave Tuz, ilave şeker, yapay tatlandırıcı Xylitol (Ksilitol) içermez.

Yararları: İçerdiği tam buğday unu; lif, mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir. Sindirimi kolaylaştırır, kolesterol  ve kan şekerini düzenler, içeriğinde yüksek miktarda bulunan B ve B1 vitamini beyin için oldukça önemlidir. Yer fıstığı yeterli oranda kullanıldığında oldukça faydalı bir besin kaynağıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, büyüme ve gelişmeyi olumlu etkiler. Yer fıstığında bulunan magnezyum, kemik ve sinir dokusunu besler, kasların çalışmasını sağlar, kalp atışlarını düzenler. İçerdiği selenyum köpekleri çeşitli hastalıklardan korur, kansere karşı direnci arttırır. Köpeğinizin fiziksel ve zihinsel kapasitesini korumasına yardımcı olur. Yer fıstığında ayrıca Omega 6 ve Omega3 bulunur. Kurabiye bileşenlerinden yulaf en sağlıklı tahıl çeşitlerinden biridir. Yulaf, vitamin, mineral, lif ve antioksidan bakımından oldukça  zengindir. Yüksek düzeyde probiyotik içerir, bağırsak geçişinin düzenlenmesi için yararlıdır. 

Öneriler/Uyarılar: Bu ürün gluten içerir, gluten ve içerisindeki ürünlere alerjisi olanlar dikkat etmelidir. Bu ürün tam mama yerine geçmez. Öğünlere ilave olarak, köpeğinizin kilosuna göre günlük olarak verilebilir. Günlük bireysel ihtiyaçlar yaşa ırka ve aktiviteye göre değişebilir. Paket açıldıktan sonra kendi ambalajında, kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR