Lindo Quantum Kapüşonlu Yağmurluk Beden 3
Lindo Quantum Kapüşonlu Yağmurluk Beden 3

Lindo Quantum Kapüşonlu Yağmurluk Beden 3

Marka : Lindo
Fiyat : 798,99 TL(KDV Dahil)
Barkod : 6353000112013
108,75 TL 'den başlayan taksitlerle

Lindo Quantum Kapüşonlu Yağmurluk Beden 3

Köpekler için üretilmiş olan yararlı ve kullanışlı köpek giysilerinin sayısı fazladır. Köpeklerin için kullanılan kıyafetlerin farklı amaçları bulunuyor. Köpeklerin rahat etmesi ve yağmurlu havalarda ıslanmamaları için üretilen kıyafetler arasında yağmurluklar bulunuyor. Köpek dostları tarafından tercih edilen köpek yağmurluklarının farklı özellikleri öne çıkıyor. Oldukça kaliteli olan Lindodogs Quantum köpek yağmurluğu modelleri müşterilerin beğenisine sunulmuştur.

Farklı ırklardaki köpeklerin sokaklarda kullandıkları yağmurluk modelleri işlevsel özelliklerinin yanında şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Su geçirmez yapısıyla köpekleri her türlü hava şartından koruyan ve sağlıklı bir şekilde gezmelerini sağlayan yağmurluklar, kullanışlı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Gün içinde köpekleriyle birlikte gezintiye çıkan kişiler, rahat ve kullanışlı yağmurlukları kullanarak avantaj sağlıyor.

Özel Tasarımlarla Köpek Yağmurlukları

Daha çok küçük ve narin köpekler için kullanılan köpek yağmurlukları, her boyuttaki köpek için özel olarak tasarlanmıştır. Uygun fiyatlarla öne çıkan ürünler, köpek sahibi olan kişiler için oldukça avantajlıdır. Gezintiye çıkmadan önce köpeklere giydirilen yağmurluklar ile köpeklerin yağmurdan ve soğuktan olumsuz etkilenmesini engellemek mümkündür. Yağmurlu havalarda ıslanmış olan köpekler hasta olabilmektedir.

Koruyucu özellikleriyle öne çıkan yağmurluk modellerinde farklı tasarımlar ve modeller bulunuyor. Polar kumaşıyla dikkat çeken Lindodogs Quantum köpek yağmurluğu ürünleri, özel desenlerle tasarlanmıştır. Farklı renk ve desen seçenekleriyle sunulan ürünler, birçok müşteri tarafından tercih ediliyor. Uygun ve indirimli fiyatlarıyla öne çıkan ürünler, köpeklerin şık görünmesini sağlıyor.

Modeli
Yağmurluk Ve Montlar
Malzemesi
Kumaş
Beden
Küçük Irklar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR