Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6
Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6
Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6
Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6

Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6

Marka : Lindo
Fiyat : 719,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 2023002234016
97,86 TL 'den başlayan taksitlerle

Lindo Luxury London Yeşil Ekose Beden 6

Soğuk kış ayarları yalnızca insanların üzerinde etkide bulunmaz ve sadece insanları hasta etmez. Sert havaların etkilediği canlıların başında ise evcil köpekler gelmektedir. Bu duruma karşı tedbirli olmak isteyen kişiler en sadık dostlarına bir köpek montu satın almaktadırlar. Bu montla köpeğiniz kış mevsimini rahat geçirecektir.

Kış aylarında köpeğinizin sürekli olarak evin içinde kalması onun psikolojisini olumsuz manada etkileyecektir. Etrafa saçtığı neşe ve mutluluk bir anda sönebilir. Sizde onu soğuk havalardan etkilenmesin diye dışarı çıkartmazken başkaca sorunların doğmasına yol açabilirsiniz. Bu nedenle hemen Lindodogs köpek montları ile ilgili olarak bir araştırma yapmanızda fayda vardır.

Köpek montu alırken dikkat edilmesi gereken husular
Köpeğinize mont alırken dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar vardır. Bunlardan ilki köpeğinizin vücudunu tam olarak sarmasıdır. 7 farklı beden de ürettilen Lindodogs köpek mont modelleri köpeğinizin bedenine tam olarak uymaktadır.

Köpek montu satın alınırken dikkat edilecek bir diğer hususta iç ve dış yüzeyleri olmalıdır. Lindodogs köpek montlarının iç yüzeyleri pamukludur. Kaliteli bir mont olan Lindodogs köpek montları soğuğu geçirmemekle beraber, köpeğin tüy dökmesi ve terlemesi gibi problemlerinin de önüne geçer. Dış yüzeyi ise kesinlikle yağmur geçirmemelidir. Öte yandan aldığınız mont, köpeğinizin hareketlerini kısıtlamamalı ve dostunuza montunu giydirdikten sonra rahat hareket edebilmelidir. İşte saydığımız tüm bu nedenlerden dolayı Lindodogs köpek montları aradığınız tüm özellikleri size sunmaktadır.

Modeli
Yağmurluk Ve Montlar
Malzemesi
Örme
Beden
Büyük Irklar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR